Arkadaşlar size 2 sorum olacak. 1. sorum şudur arkadaşlar ben 2. el olarak yeni bir pc aldım. Aldığım pc de 270GB içinde windows yüklü bir sata ssd var ama bu kapasite bana hiç bir şekilde yetmez. Hala hazırda kullandığım pc de 1 tb hdd var ve bunda herşeyim var oyunlar resimler oyunların ayrı ayarları modları flan yani anlayacağınız kurulu düzenim var yiğğenim orda. Bu hdd yi yeni aldığım PC ye taksam resimler oyunlar dosylar bütün düzenim kaldığı yerden devam eder mi? gelirimi ? ( Googel mail ve googlde açık olan hesaplar örneğin youtube hesap gibi) bu olursa hem düzenim gitmemiş olacak hem param gitmemiş olacak yeni bir depolama almayacağım hem de zaman kaybım olmayacak tekrardan oyunları indir ayrı oyunlar için mod olayları flan baya zor olur yoksa cevaplarınız ve tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar. 2. sorum şu şekilde yeni pc deki satayı çıkarsam hali hazırda kullandığım hdd yi taksam dediğim düzenim kalırmı oyunlar resimler oyunlar için ayrı modlar google deki ayarlarım açık olan hesaplar ( youtube kick twitch gibi) sitelerdeki kayidim gidermi? şimdiden cevaplar için ve tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar