Neler Yeni

Bir proje için isim önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Herkese iyi günler. Kendi geliştirmek amacıyla Google benzeri bir projeye başladım. Şimdilik gmail, note, account, contacts, finans gibi programları bitirdim sayılır. Ayrıca google' dan bağımsız film izleme projelerini birleştirmek istiyorum ve hepsini tek bir noktadan kontrol ediyorum. Lakin bana Google gibi bir firma ismi lazım ki ileride projemi internet ortamına taşımak istediğim zaman yada cv gibi yerlere eklemek istediğim de hoş bir domain ile paylaşmak istiyorum. Böyle hizmetleri olan bir projeye nasıl bir isim yakışır? Önerilerinizi bekliyorum. Ben gram bir şey bulamadım.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Bence tree yani ağaç olabilir bilgi anlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beğenmediyseniz söyleyin başka önereyim

@Metehan AKTAŞ hocam düşündüm de bu ad komik gelmeye başladı :D

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
İngilizce bilge anlamına gelen "Wise" dan türeyip << "Wiser" (daha akıllı) anlamına gelir.arama motoru tarzı bir şey yapacaksan düşünülebilir.Ciddi bir proje ise daha uzun oturup isim ve logo düşünmek gerekir.

Aslında güzel fikir hocam.Tarih öncesi çağlarda ağaçlara kutsal bir anıtmış gibi ilgi gösterilmiştir.Ağaçlar, yaşamın, ölümün ve yeniden doğuşun simgesi olmuştur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İngilizce bilge anlamına gelen "Wise" dan türeyip << "Wiser" (daha akıllı) anlamına gelir.arama motoru tarzı bir şey yapacaksan düşünülebilir.Ciddi bir proje ise daha uzun oturup isim ve logo düşünmek gerekir.

Aslında güzel fikir hocam.Tarih öncesi çağlarda ağaçlara kutsal bir anıtmış gibi ilgi gösterilmiştir.Ağaçlar, yaşamın, ölümün ve yeniden doğuşun simgesi olmuştur.
Domain olarak alınmış :(

Hocam beğenmek veya beğenmemek değil olay domain olarak daha önce birinin de almaması falan gerekiyor. Çok nadir fikir geliyor onunda başkaları almış oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,165
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc
Top Bottom