Nasıl yani ? Resmi nerede açıyorsun ?2 saniye sonra açılıyor.Neden ilk başta açılmıyor.Bir problem mi var?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Hayır.İlk başta tıklıyorum baya uzun sürüyor.Sonra kapatıyorum.Bir daha tıkladığımda 2 saniye sonra açılıyor.Tekde açılması lazım değil mi?2 Saniye senin için bu kadar değerli mi?
Bazı kişilerde olabiliyor, bende olmuyor mesela.Hayır.İlk başta tıklıyorum baya uzun sürüyor.Sonra kapatıyorum.Bir daha tıkladığımda 2 saniye sonra açılıyor.Tekde açılması lazım değil mi?
Klasörde.Windows.SS'lere bakarken.Nasıl yani ? Resmi nerede açıyorsun ?
SS'lerime bakıyorum bu arada.Bazı kişilerde olabiliyor, bende olmuyor mesela.
Hangi uygulamayı kullanıyorsun resimleri açmak için ?Klasörde.Windows.SS'lere bakarken.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SS'lerime bakıyorum bu arada.
Ya direk klasöre giriyorum.Sonra resime tıklıyorum açılmıyor.Kapatıyorum.Tekrar açmam gerekiyor.Neden böyle?Hangi uygulamayı kullanıyorsun resimleri açmak için ?
Kullanılan uygulama Windows 10'un kendi resim görüntülemek için kullanılan uygulaması mı ?Ya direk klasöre giriyorum.Sonra resime tıklıyorum açılmıyor.Kapatıyorum.Tekrar açmam gerekiyor.Neden böyle?
Bende sadece 1 saniye geç açılıyor windowsun gerçekten bu resim açma programı bozukAlıntıyı görüntüle
Burası işte burada bir resime tıkladığımda girmiyor kapatıyorum.Tekrar açınca giriyor.
bazenleri sana olan oluyor açıp kapatıyorum öyle açılıyor benim arkadaşımda da böyle oluyor ikimizde de nvme ssd varAlıntıyı görüntüle
Burası işte burada bir resime tıkladığımda girmiyor kapatıyorum.Tekrar açınca giriyor.