Neler Yeni

bir satıcının iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlayacağız

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
yorumları pek iyi değil

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Magaza puani ver urunu Al kisilerin yorumlarina bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yorumları pek iyi değil
peki ben iyi satıcıyı nasıl bulacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Magaza puani ver urunu Al kisilerin yorumlarina bakabilirsin
merhaba neredeyse forumdaki herkese yardım ediyorsunuz ben ailemi çok zor ikna ettim internetten alışveriş için piyasa fiyatının biraz altında olan ürünleri alacağım ama güvenilir satıcı kimlerdir bilmiyordum rica etsem özelden bana bu süreçte yardımcı olabilir misiniz lütfen

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
daha bilindik siteler tercih edebilirsin böylece daha cok kullanıcı yorumuna ve gerekli durumlarda arkanda duracak daha iyi muhattaplar bulablrsin ayrıca özel indirim geceleri oluyor incehesap gamer gecesi oluyor cuma aksamı mıydı vatanda haftasonu indirimleri kdv indirimleri oluyor bunlar bi alternatif

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege

merhaba neredeyse forumdaki herkese yardım ediyorsunuz ben ailemi çok zor ikna ettim internetten alışveriş için piyasa fiyatının biraz altında olan ürünleri alacağım ama güvenilir satıcı kimlerdir bilmiyordum rica etsem özelden bana bu süreçte yardımcı olabilir misiniz lütfen
Yani bende interneten sistem almadigim icin bilmiyorum ama forumda alisveris yapan kisilerin alisveris yapip memnun kaldigi siteleri soyleyebilirim. Itopya, sinerji, teknobiyotik, incehesap, akakce, gamegaraj, hepsiburada, n11, trendyol gibi siteler guvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ahmet bruh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bende interneten sistem almadigim icin bilmiyorum ama forumda alisveris yapan kisilerin alisveris yapip memnun kaldigi siteleri soyleyebilirim. Itopya, sinerji, teknobiyotik, incehesap, akakce, gamegaraj, hepsiburada, n11, trendyol gibi siteler guvenilir
genel olarak biraz daha fazla verip qp vatan itopya gibi yerlerden alacağım kafamın rahat olması için sadece 2 ürünü n11'den alacağım ve beni bilen birisine yönlendirebilir misiniz lütfen

daha bilindik siteler tercih edebilirsin böylece daha cok kullanıcı yorumuna ve gerekli durumlarda arkanda duracak daha iyi muhattaplar bulablrsin ayrıca özel indirim geceleri oluyor incehesap gamer gecesi oluyor cuma aksamı mıydı vatanda haftasonu indirimleri kdv indirimleri oluyor bunlar bi alternatif
selam kanka yorumun için teşekkürler genel olarak biraz daha fazla verip qp vatan itopya gibi yerlerden alacağım kafamın rahat olması için sadece 2 ürünü n11'den alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1