Bulaşır elbette linklerden virüs.Bulaşabilir mi internette ki sistelerden?
reklam virüsü bulaşabilirBulaşabilir mi internette ki sistelerden?
Eğer her linke tıklarsanız ''raklam'' virüsleri bulaşır. Yani adware virüsleri tabii ki sadece adware değil malware,keylogger'da bulaşabilir.Bazen bulaşıyor. raklam virüsleri oluyo ben bugün kaldırdım o virüslerden
Bulaşır elbette linklerden virüs.
Bazen bulaşıyor. raklam virüsleri oluyo ben bugün kaldırdım o virüslerden
Bir linke tıkladım.Malwarebytes blocked trojan dedi.Sıkıntı var mıdır?reklam virüsü bulaşabilir
Bir linke tıkladım.Malwarebytes blocked trojan dedi.Sıkıntı var mıdır?Eğer her linke tıklarsanız ''raklam'' virüsleri bulaşır. Yani adware virüsleri tabii ki sadece adware değil malware,keylogger'da bulaşabilir.
Yoktur rahat ol.Bir linke tıkladım.Malwarebytes blocked trojan dedi.Sıkıntı var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir linke tıkladım.Malwarebytes blocked trojan dedi.Sıkıntı var mıdır?
yok blocklamış işte sen yine bir defa tara ama bence sıkıntı olmazBir linke tıkladım.Malwarebytes blocked trojan dedi.Sıkıntı var mıdır?
Yoktur rahat ol.
Ya çok gaza geldim bedava MC premium'a.Ama denemem bir daha.10 liraya almam daha sağlıklı olur bence.yok blocklamış işte sen yine bir defa tara ama bence sıkıntı olmaz
ddostum bedava premi arıyorsunYa çok gaza geldim bedava MC premium'a.Ama denemem bir daha.10 liraya almam daha sağlıklı olur bence.
Yani para biriktirsem,onu alasıya kadar bunu kullansam.ddostum bedava premi arıyorsunzor 10 TL ye alacağın prede 3 gün gidiyor söyliyim elmas paketlerde 4 hafta sonra gidiyor bence sana tavsiye orjinal al 210 TL di en son
%100 bi olay var prede o fiyata 40 tl ye veriyor her yer 10 tl ye olan hesaba sadece giris yapman gerek buyuk ihtimal pren sana geldiginde calinmis olacakYani para biriktirsem,onu alasıya kadar bunu kullansam.
Nasıldır sence bu?Önerin var mı başka?![]()
Diğer Hesap Satışları, En Uygun Fiyatlara Hesap Al veya Sat
GameSatış Oyuncu Pazarı’nda satılık hesap ilanlarını incele dilediğin oyun veya uygulama hesabını en ucuz fiyatlara satın al ya da hesap sat ve para kazan!www.gamesatis.com
Ben sadece hexxit için istiyorum.