EkmekArasıGPU
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 118
Bu siteden virüs bulaşır mı? Av yok bende. Eklenti olarak uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
Güvenli site yıllardır kullanıyorum.Bu siteden virüs bulaşır mı? Av yok bende. Eklenti olarak uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.
Hocam eskiden kullanıyordum ama PC yeni olunca paranoyaklığım artmaya başladı. İsterseniz ESET Online Scanner'dan taratayım bilgisayarı.Güvenli site yıllardır kullanıyorum.
kardeşim sitelerden durduk yere virüs bulaşmaz, tarayıcılarda çok büyük açıkların bulunması gerekiyor forumda her site için ayrı ayrı konu açmışsın. Bu kadar paranoyak olma altı üstü site.Hocam eskiden kullanıyordum ama PC yeni olunca paranoyaklığım artmaya başladı. İsterseniz ESET Online Scanner'dan taratayım bilgisayarı.
8 yasindamisinHocam eskiden kullanıyordum ama PC yeni olunca paranoyaklığım artmaya başladı. İsterseniz ESET Online Scanner'dan taratayım bilgisayarı.
8 yasindamisin
Hocam ben cevap aramak için açıyorum. Bilgi edinmek için o değilde siz nasıl buldunuz bu konuyu ? M.Ö kalma konuyu bulmuşsunuz.kardeşim sitelerden durduk yere virüs bulaşmaz, tarayıcılarda çok büyük açıkların bulunması gerekiyor forumda her site için ayrı ayrı konu açmışsın. Bu kadar paranoyak olma altı üstü site.
1 ay önceki konuyu hortlattığınıza göre sizin 8 yaşında troll olmanız lazım8 yaşında mısın
Bana mı diyorsunuz hocam ?1 ay önceki konuyu hortlattığınıza göre sizin 8 yaşında troll olmanız lazım
Profilin matamatige benziyorBana mı diyorsunuz hocam ?
Hocam meme fotoğrafı bu.Profilin matamatige benziyor
HayırBana mı diyorsunuz hocam ?
8 yaşında olsaydım burada işim olur muydu ? M.Ö kalma konuyu nasıl bulabildiniz anlamış değilim. Profil fotoğrafınız iyimiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben cevap aramak için açıyorum. Bilgi edinmek için o değilde siz nasıl buldunuz bu konuyu ? M.Ö kalma konuyu bulmuşsunuz.