Eodev güvenli mi ? virüs bulaşır mı ,

EkmekArasıGPU

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
118
Bu siteden virüs bulaşır mı? Av yok bende. Eklenti olarak uBlock Origin ve Privacy Badger kullanıyorum.

Hocam eskiden kullanıyordum ama PC yeni olunca paranoyaklığım artmaya başladı. İsterseniz ESET Online Scanner'dan taratayım bilgisayarı.
kardeşim sitelerden durduk yere virüs bulaşmaz, tarayıcılarda çok büyük açıkların bulunması gerekiyor forumda her site için ayrı ayrı konu açmışsın. Bu kadar paranoyak olma altı üstü site.

güvenli hocam ve sitelerden virüs bulaşacağını düşünmüyorum en azından başıma hiç gelmedi çok fazla korsan oyun siteleriyle vs. haşır neşir olsamda

[/QUOTE]
8 yaşında olsaydım burada işim olur muydu ? M.Ö kalma konuyu nasıl bulabildiniz anlamış değilim. Profil fotoğrafınız iyimiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim sitelerden durduk yere virüs bulaşmaz, tarayıcılarda çok büyük açıkların bulunması gerekiyor forumda her site için ayrı ayrı konu açmışsın. Bu kadar paranoyak olma altı üstü site.
Hocam ben cevap aramak için açıyorum. Bilgi edinmek için o değilde siz nasıl buldunuz bu konuyu ? M.Ö kalma konuyu bulmuşsunuz.

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    37.2 KB · Hit: 17
8 yaşında olsaydım burada işim olur muydu ? M.Ö kalma konuyu nasıl bulabildiniz anlamış değilim. Profil fotoğrafınız iyimiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben cevap aramak için açıyorum. Bilgi edinmek için o değilde siz nasıl buldunuz bu konuyu ? M.Ö kalma konuyu bulmuşsunuz.

Sizi eleştirmiyorum sadece bir siteye sırf girdiğiniz için virüs bulaşmadığını anlatmaya çalıştım. Tabii dikkatli olmanızda fayda var ancak bu kadar paranoyaklığa gerek yok.

Geri