Bilgisayarımda virüs var mıdır?

chronicle

80+
Reaksiyon skoru
3
merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. driverları vs indirdim ve virüs taraması yaptım ancak. Trojan:Win32/Wacatac.H!ml.virüsleri buldu. Ancak virüslü olucak bir şey indirdiğimi düşünmüyorum. Yalnızca İntel Asus ve Nvidianın sitesinden driverları indirdim. bu sırada format usb'si takılı duruyor. usb tarattığım zaman virüs bulmadı. tekrardan aynı usb ile format attım ve taramalar yaptığım zaman virüs bulmadı. format attığım zaman tekrardan virüs bulaşır mı?

Tıkladığın zaman yine bulaşır
Ama ben onun virüs olduğunu düşünmüyorum win güvenlik duvarı gördüğü herşeye virüsdiyor tr yama dosyalarına bile virüs dediği oluyir

Sürücüleri nereden indirdin? Kendi sayfasından mı?

USB belleklerden de çok güzel virüsler bulaşır. Bulaşamaz diye bir şey yok.

Sürücüleri nereden indirdin? Kendi sayfasından mı?

USB belleklerden de çok güzel virüsler bulaşır. Bulaşamaz diye bir şey yok.
evet hocam kendi sitelerinden. onların da taklit siteler olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ilk defa başıma böyle bir şey geliyor.

merhaba arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım. driverları vs indirdim ve virüs taraması yaptım ancak. Trojan:Win32/Wacatac.H!ml.virüsleri buldu. Ancak virüslü olucak bir şey indirdiğimi düşünmüyorum. Yalnızca İntel Asus ve Nvidianın sitesinden driverları indirdim. bu sırada format usb'si takılı duruyor. usb tarattığım zaman virüs bulmadı. tekrardan aynı usb ile format attım ve taramalar yaptığım zaman virüs bulmadı. format attığım zaman tekrardan virüs bulaşır mı?
Özelleştirilmiş format attiysan bazen virüs olarak görebiliyor. 3. Part dosyaları

Bellek daha önce başka dosyaların aktarımı için kullanılmısşsa, önceden kalmış olabilir.

Geri