Neler Yeni

Bir şey yapmayı düşünüyorum bunu desteklermisiniz

Desteklermisin

• EVET

• HAYIR

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
Foruma özel bişey yapmayı düşünüyorum buda yıl başına yakın bi zamanda olacak Abdullah abi ve bir moderatör de bunu desteklerse olacak buda isteyenler odasının 2 fotoğrafını ve 1 adet videosunu gönderecek ve Abdullah abi ben ve moderatör bunları puanlıyacağız ve karşılığında prolucky scooter %60 indirim kodu vereceğim 1 tane yanına Abdullah abide bir şeyler koymak isterse koyabilir fotoğraf fln. mail üzerinden atılacak Abdullah abi bunu desteklermi lütfen bu konuyu Abdullah abiye ulaştırmaya çalışalım

@Mehmet Yılmaz

@Emre Zengin

@B1L0

umarım moderatör etiketlemek yasak değildir

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Foruma özel bişey yapmayı düşünüyorum buda yıl başına yakın bi zamanda olacak Abdullah abi ve bir moderatör de bunu desteklerse olacak buda isteyenler odasının 2 fotoğrafını ve 1 adet videosunu gönderecek ve Abdullah abi ben ve moderatör bunları puanlıyacağız ve karşılığında prolucky scooter %60 indirim kodu vereceğim 1 tane yanına Abdullah abide bir şeyler koymak isterse koyabilir fotoğraf fln. mail üzerinden atılacak Abdullah abi bunu desteklermi lütfen bu konuyu Abdullah abiye ulaştırmaya çalışalım

@Mehmet Yılmaz

@Emre Zengin

@B1L0

umarım moderatör etiketlemek yasak değildir
Niye sen jürilik yapıyorsun kardeşş

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,576
İsim
Eren
Bu tarz etkinliklerin yapılması hem üyeler hem yöneticiler içinde iyi olur aktifliği arttırır güzel olur destekleriz

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Basic model fiyatı piyasa göre oldukça fazla. Aynı motor gücü ortalama aynı özelliklere sahip Xioami Scooterlar 15.000₺ civarı. Belirttiğin site 36.000₺ ye veriyor %60 geri gelsek 14400₺ denk gelir. Şahsen bilmediğim marka alacağıma Xioami tercih ederim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

KlausM

80+ Silver
yok istemiyoruz