Bir şeyden uzaklaşırsak o bize gelir mi?

Reaksiyon skoru
3
"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır." şöyle bir şey gördüm. Murphy Kanunlarından bir tanesiymiş galiba. Gerçek yaşamda tecrübe eden var mı? Örnek vermek gerekirse yaşım 18 kanımız kaynıyo yani arkadaşları darlayıp duruyorum kız yok mu? kanka bi arkadaşın yok mu ayarlayıver falan... Ama ne olursa olsun şuana kadar ne bir kız bulabildim ne bir ilişki tecrübe edebildim. Acaba bu muhabbeti uygularsam yani biraz salarsam istediğim şeylerin bana gelme ihtimali var mı?
Bi tık derdimi anlatırken murphy falan araya kaynamış gibi olmuş ama 😅. Hakkınızı helal edin...

Hocam selamlar, murphy kanunu falan bilmem ama ortalıkta kız kız diye geziyorsanız, ve eğer arkadaşlarınızda size ayarlamaya çalışıyorsa çevrenizdeki kızlar belki bu durumdan haberdar olmuş olabilir. Yani sesli düşünüyorum akışına bırakın.

Kanun olması için ispatlanmış olmalı ispatlandigini sanmıyorum. Ama böyle bir fikir ortaya atildiysa bu manita arama ile ilgili değildir. Senin meseleye örnek vereyim 30 yaşındaki dayım bir ara karı kız peşine düştü herkese kız soruyor hani şu çöp cv'ni 50 tane şirkete bırakırsın ya öyle 50 tane kocakarıya kız soruyordu en son buldu (belasını) rezalet bir evlilik hayatı yaşıyor. Yani kız bulmak sevgili olmak evlenmek zorunda değilsiniz seveceğiniz hoşlanacağınız biriyle tanismadiktan sonra kurduğunuz ilişkiler dış baskı ile olmuş uyumsuz ilişkilerdir. İyi biriyle bir sevgili olma eş olma durumu ise tamamen size bağlı kötü zihniyetli cahil insanlar kendi gibi insanlardan hoşlanır bu tür kişilerle evlenir ve sonucunda urerler çocukları her gün sovdugumuz insanlar olur. Zaten iyi biriyseniz kötü birinden hoslanamazsiniz.

hayır gülmicem , hayır gülmicem

"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır." şöyle bir şey gördüm. Murphy Kanunlarından bir tanesiymiş galiba. Gerçek yaşamda tecrübe eden var mı? Örnek vermek gerekirse yaşım 18 kanımız kaynıyo yani arkadaşları darlayıp duruyorum kız yok mu? kanka bi arkadaşın yok mu ayarlayıver falan... Ama ne olursa olsun şuana kadar ne bir kız bulabildim ne bir ilişki tecrübe edebildim. Acaba bu muhabbeti uygularsam yani biraz salarsam istediğim şeylerin bana gelme ihtimali var mı?
Bi tık derdimi anlatırken murphy falan araya kaynamış gibi olmuş ama 😅. Hakkınızı helal edin...

Bu tür saçmalıklara umut bağlamamanızı tavsiye ederim. Öyle bir dünyada yaşamıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,721
Üyeler
183,461
Son üye
zleaN
Geri