BELLEK MARKALARI FARKLI OLSA BİR SIKINTI OLURMUİşlemci çok çok güçlü, değiştirme yazık olur. Belleği 16GB yapıp SSD ekledimmi tamamdır o sisteme.
İşlemci iyi ekran kartında yeterli bellek kötü bellek ekleme yapsan bile frekansı çok düşük 3000mhz ram almanı öneririmi7 4790k 3.6ghz rx480 8gb
h81m-plus
8gb samsung 1600 mhz ram
500 gb hdd
ANAKARTIM DESTEKLEMİYORİşlemci iyi ekran kartında yeterli bellek kötü bellek ekleme yapsan bile frekansı çok düşük 3000mhz ram almanı öneririm
Malesef ram yükseltmesi harita yükleme süresini etkilemez, ancak daha hızlı bir depolama (ssd...) ile sağlayabilirsin.CSGO oynarken harita yükleme süren azalır örneğin
anakart ddr3 dostum nasıl yapsınİşlemci iyi ekran kartında yeterli bellek kötü bellek ekleme yapsan bile frekansı çok düşük 3000mhz ram almanı öneririm
Çok sorun olmaz. Hızları ve Cl değerlerinin aynı olması önemli.BELLEK MARKALARI FARKLI OLSA BİR SIKINTI OLURMU
Bi yazı daha yazdım görmedin galiba anakart 1150soket yapısına sahip 1150soket yapısına sahip anakartlarda 1600mhz destekliyo yani anakartı da yenilemelianakart ddr3 dostum nasıl yapsın
AMA ANAKARTI YENİLERSEM İŞLEMCİ VE RAM DE DEĞİŞMESİ GEREK VE BENİM O PARÇALARI SATMADIĞIM SÜRECE O KADAR PARAM YOKBi yazı daha yazdım görmedin galiba anakart 1150soket yapısına sahip 1150soket yapısına sahip anakartlarda 1600mhz destekliyo yani anakartı da yenilemeli
Bende diyorum ki o parçaları sat üstüne biraz daha ekle i3 9100f veya ryzen 3 işlemcilere bakAMA ANAKARTI YENİLERSEM İŞLEMCİ VE RAM DE DEĞİŞMESİ GEREK VE BENİM O PARÇALARI SATMADIĞIM SÜRECE O KADAR PARAM YOK