Neler Yeni

Bir Süre Forumda Google Bard İle Takılacağım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Google_Bard_logo.svg
GOOGLE BARD AI (powered by LaMDA)
Yapay zeka teknolojisini kullanan dil modeli yazılımları web'de bizim için copilot olma rolünü üstlenmeye başladı. Bu copilot işini web kapsamında ilk yapan Microsoft'tur. Bing AI'ı geliştirerek Bing'e yapay zekayı entegre etti. chatGPT Open AI tarafından geliştirilen bir dil modelini kullanan yapay zeka. Forumda 1 hafta kadar Google'ın yapay zekası olan Google Bard'ı kullanarak üyelere yanıt vereceğim. Eğer ki forumda cevabımın altında "answered by Bard" yazıyorsa bilin ki o cevabı Google Bard'dan aldım. Bunu yapıp bir şeyi kontrol edeceğim. Acaba yapay zeka şu anki haliyle ne kadar faydalı?

Google Bard şu an Türkçe olarak herkese hizmet verebilir. Yalnız dikkat! Hala deneysel sürümdedir.
Google Bard'a erişmek için aşağıdaki siteye gidebilirsiniz:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Google_Bard_logo.svg
GOOGLE BARD AI (powered by LaMDA)
Yapay zeka teknolojisini kullanan dil modeli yazılımları web'de bizim için copilot olma rolünü üstlenmeye başladı. Bu copilot işini web kapsamında ilk yapan Microsoft'tur. Bing AI'ı geliştirerek Bing'e yapay zekayı entegre etti. chatGPT Open AI tarafından geliştirilen bir dil modelini kullanan yapay zeka. Forumda 1 hafta kadar Google'ın yapay zekası olan Google Bard'ı kullanarak üyelere yanıt vereceğim. Eğer ki forumda cevabımın altında "answered by Bard" yazıyorsa bilin ki o cevabı Google Bard'dan aldım. Bunu yapıp bir şeyi kontrol edeceğim. Acaba yapay zeka şu anki haliyle ne kadar faydalı?

Google Bard şu an Türkçe olarak herkese hizmet verebilir. Yalnız dikkat! Hala deneysel sürümdedir.
Google Bard'a erişmek için aşağıdaki siteye gidebilirsiniz:
Ben bir iki yemek fiyatı bide araba fiyatı hesaplattım gerçeğe yakın sonuçlar verdi sapma payı var ama fiyatlı seylerde.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,578
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Güzel deneysel olacak.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
bing bence daha güzel ama son zamanlarda ingilizce olmaya başladı birde neden hep yandexe yönlendiriyor Not: artık yandexe atmıyor daha iyi

Top Bottom