hocam hangi kartalri onerdinizBen müdahale etmesem kartların bit değerine göre tercih yapıp üstüne 3 kartı da normal tipik bir kasaya sokmaya çalışacak birinden bahsediyorum.
Kekleyebilirim sanırım ?
hocam hangi kartalri onerdinizBen müdahale etmesem kartların bit değerine göre tercih yapıp üstüne 3 kartı da normal tipik bir kasaya sokmaya çalışacak birinden bahsediyorum.
Kekleyebilirim sanırım ?
O zaman elini vicdanına koymadan haşırt indı bilek bort keş ondı teybıl yapıştıırrrrHayır aksine kazıklama niyetim var.
Nusrete götür yemeğini ye bence daha etik olur tanıdıktan para almak hiç etik olmaz etik olmasını istiyorsanız et ısmarlatınÖncelikle toplama bir bilgisayar hakkında konuştuğumuzdan bu kategoride açmak istedim.
Dostlar yakın zaman içinde bir tanıdığım 3 kartlı yaklaşık 30-40k TL tutacak bir sistem alacak.
Bu sistemin kartlarının önerisinden tutun hesapların ve kartların ayarlanması vb. şeyleri ben yapacağım. Sadece kablolamayı yapmak istemiyorum sıkıntı çıkmasın diye.
Karşıdakinin bu konuda bilgisi yok, ayrıca tabii ki babamın hayrına da yapmayacağım bir ücret isteyeceğim.
Sizce ne kadar bir ücret istemeliyim ? MANTIKLI önerilerinizi bekliyorum, konu hakkında bilgisi olmayan yorum yapmazsa sevinirim.
Güzel güzel.Ben müdahale etmesem kartların bit değerine göre tercih yapıp üstüne 3 kartı da normal tipik bir kasaya sokmaya çalışacak birinden bahsediyorum.
Kekleyebilirim sanırım ?
Çeşit sundum sadece farklı kombinasyonlar var, 1660 super olabilir 5700 olabilir ya da bulabilirse kilitsiz 3060 veya 6700xt gibi gibi.hocam hangi kartalri onerdiniz
200 tl çok dedin 20 tl olur200 lira falan bence en fazla
Ben yapamıyom otistik mi oldum şimdi cıfırınkıinternetten bakılarak basitçe yapılabilecek bir şey eğer otistik falan değilsen. Anlaması gayet kolay işler yani ama adam keklenebilecek bit tip ise 1k isteyebilirsin
ben şahsen bu işi bedavaya bile yaparım eğlenceli zaten
yapılacak şey için matematik mühendisi olmaya gerek yok ki basit bişi asdas200 TL çok dedin 20 TL olur
Seni keserimyapılacak şey için matematik mühendisi olmaya gerek yok ki basit bişi asdas
Neden ? Bu denli pahalı bir sistemi ayarlayabilmesi için her türlü öneriyi ben yaptım. Üstüne sıfırdan HiveOS vs. kurup kendi ince ayarlarımı yapacağım.
Herhangi bir bilgisayarcı bu fiyata bunları yapar mıydı ?