DENEDİM SİLİNMİYORMalwarebytes ile silmeyi deneyin. bende 2 3 gün önce 40 tane virüs bulup temizledi.
SİLİMalwarbytes ile dener misiniz?
sorması biraz saçma ama hidder key nedir?BİLGİSİYARIMDA RASTGELE COMODO İLE TARALAMA YAPARKEN ÇIKTI COMODDO BULABİLİYOR AMA SİLEMİYOR BİLGİSİYARIMI SIFIRLAMAMA RAĞMEN HALA GEÇMEDİ LÜTFEN YARDIM EDELİM
o nedir yanisanırsam bir fidye virüsü
bilgisayarındaki dosyaları kilitleyip değştiriyor şuana kadar hiç bişi yapamadı ama bilmiyorum lütfen yardımcı bulun banao nedir yani
bir yardımcı bulabilirmisinizAnakart virusu olabilir belki anakart hdd veya baska bir parca degistirmeniz gerekebilir
güvenli moda nasıl geçicem söyleyin bide o programı öyle çalıştırayımHocam virusu tam bilmiyorum ayrintili inceleme lazim belki daha kolay yolu vardir guvenli modda calistirirsa malware bytes i silebilir hangi programdan gecti ne indirdi pc sine acaba
Su virusun adini tam olarak soylermisiniz lutfen hidder key diye bir virus gozukmuyorBİLGİSİYARIMDA RASTGELE COMODO İLE TARALAMA YAPARKEN ÇIKTI COMODDO BULABİLİYOR AMA SİLEMİYOR BİLGİSİYARIMI SIFIRLAMAMA RAĞMEN HALA GEÇMEDİ LÜTFEN YARDIM EDELİM