MantıklıArkadaşlar PC topladıktan sonra bence ''bu parçaları aldım , bu paraya h.o mu g.o'' mu yazmayın sen bunu yazdıktan sonra artık PC yi toplamışsın olan olmuş belki kazık yemişsin belki makul bir fiyata almışsın ama artık olan olmuş almadan sorsan belki öneride bulunabiliriz ama konu açıp kendini üzmeye ne gerek var ki? Klavye alıyosun H.o mu G.o mu yazıyosun almadan sor önerelim ben burda sana o klavyeyi kötülesem senin moralin bozulacak en fazla iade edersin başka bir şey alırsın ama bunlara hiç gerek yok almadan sor bizde sana önerelim.
aradığım yorum ama belki hazır sistem almadıysa iyi olmayan parçaları değişebilir iade edip o da varBir ürün alınmadan önce değerlendirilmeli, alındıktan sonra değil.
Yani ya cidden bi tik düzeltme gelse ıyi olcakArkadaşlar PC topladıktan sonra bence ''bu parçaları aldım , bu paraya h.o mu g.o'' mu yazmayın sen bunu yazdıktan sonra artık PC yi toplamışsın olan olmuş belki kazık yemişsin belki makul bir fiyata almışsın ama artık olan olmuş almadan sorsan belki öneride bulunabiliriz ama konu açıp kendini üzmeye ne gerek var ki? Klavye alıyosun H.o mu G.o mu yazıyosun almadan sor önerelim ben burda sana o klavyeyi kötülesem senin moralin bozulacak en fazla iade edersin başka bir şey alırsın ama bunlara hiç gerek yok almadan sor bizde sana önerelim.
peki benim 2 yıl önce rx 590 lı pc yi tam 7k ya toplamam7000 TL'ye RX 590'lı sistem almış bir kişiye geçmiş olsun derken çok zorlanıyorum.
Ölmüş bir kişinin yakınlarına ölüm haberini verir gibi hissediyorum
O yüzden açmayın böyle konular, illa konu açacaksanız sistemi almadan önce açın.