aliAli
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Ali Köken
tamamdır hocam cok sagolunBen sizin için diyorum hocam bu size bağlı bir durum psikolojinizi yönetebiliyorsanız soğuk kanlıysanız öğrenme hevesiniz varsa durmayın başlayın ama dediğim gibi kaybedeceğiniz zamanda gelecek tabi ki inşallah kaybetmezsiniz diyeyim ama kaybetmeden öğrenilmiyor deneyimlemeden olmuyor borsada. Kaybettikten sonra bırakacaksanız o yüzden elinizdeki cihazdan olmayın diye dedim. Birde air droplar oluyor onları kovalayın sanırsam eskisi kadar olmuyor ama ben bi ara ordan güzel para yapıyordum haftada 200 300 dolar zaten onlarla yatırım yapıyordum sonraki haftaya üstüne 50 100 dolar koymuş oluyordu falan. İşte sürekli kovalayacaksınız öğreneceksiniz tabi dolandırıcınında çok olduğu bi ortam aman diyim dikkat edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabırlı olarak ogerenerek gidecegim bakalımKendim için söyleyeyim 5500 TL ile borsaya geçen sene eylül ayında girdim. Şu anda 13100 TL toplam varlığım var. Öğrenciyim bu arada. Ve benim için o kadar iyi oldu ki, paramı istediğim gibi harcamama rağmen nerdeyse birikimimi %140 arttırmışım. Eğer doğru yatırımı yaparsanız ve sabırlı olursanız 1 yılda çok rahat dediğiniz yerlere gelir paranız.
sabırlı bi sekilde uzun vadeli islemleri seviyorum daha cok