Helal ile bir yere kadar kazanırsın. Gerisini sen düşünelimdeki telefonu satip borsaya girmek istiyorum
-kisa vadeli islem yapmayi sevmiyorum daha cok uzun vadeli yatirimi seviyorum
-borsada yeniyim ve genellikle katilim fonlari ile yatirim yapiyorum,az cok da olsun hisselerde ekliyorum portfoyume
-sizce sattigim telefonun fiyatini sene sonuna cikartabilirmiyim ?
(yazilanlar ve anlatilanlar yatirim tavsiyesi degildir)
:yil sonunda tekrar burada olacagim insallah goruslermi bildirmek isterim sizlere
Hocam aslında çözseniz mesela teyzem üzerinden örnek vereceğim yatırdığı parayı halka arz + hissede tutunca 6 ayda 2x yaptık bileBen anlamıyorum tam mantığını ben hep altında tutarım zaten her yıl oto 2x leniyor
anlatamazsın kanka bunlara pasif gelir videoları izleye izleye böyle oluyorlar 1000 lirasını 100x yaptığında ki yapamaz da hadi yaptı onun para etmediğini anladığında dersini almış olacak500k altı sermaye ile borsaya girilmesine karşıyım
Neden güldünüz anlamadımçok güldürdün beni kanki
borsada paranı iyi şirketlere verirsen uzun süreçte kaybın olmaz bu sene içerisinde borsanın şahlanacağını düşünüyorum sadece paran oldukça alım yapmak önemli tek bir parayı al sat yapmak riskli bir işlem açıkçası
2. kahkahayı tekrar attım sağ ol var ol dostum insanlar portföylerini büyütmek için hani 15.000 dolara getirmek için yatırım yapıyorlar zaten çok komik yorumlar bunlarNeden güldünüz anlamadım
15000 dolardan daha az bir parayla borsada harçlık alırsınız
Buda benim sana notum ethereum fiyatı 3272 Dolar 32.35TL en kötü o 20bin tl yıl sonunda 60 70bin olur.elimdeki telefonu satip borsaya girmek istiyorum
-kisa vadeli islem yapmayi sevmiyorum daha cok uzun vadeli yatirimi seviyorum
-borsada yeniyim ve genellikle katilim fonlari ile yatirim yapiyorum,az cok da olsun hisselerde ekliyorum portfoyume
-sizce sattigim telefonun fiyatini sene sonuna cikartabilirmiyim ?
(yazilanlar ve anlatilanlar yatirim tavsiyesi degildir)
:yil sonunda tekrar burada olacagim insallah goruslermi bildirmek isterim sizlere
20k yi bistte büyük şirketlere yatırarak harçlık alırsınız bunun neresini anlamıyorsunuz? ayrıca psikolojik destek almanizi tavsiye ederim2. kahkahayı tekrar attım sağ ol var ol dostum insanlar portföylerini büyütmek için hani 15.000 dolara getirmek için yatırım yapıyorlar zaten çok komik yorumlar bunlar