ondan 3 tane içenlerin halini gördüm kandırma sende beni mübarek günBüyük ihtimalle olmazsın. Alkol oranı %5. Çok az. Onun yerine 3 tane volim alsan var ya kafaya diksen fena kafa yapondan
Volim'in alkol oranı %15. Sen bilirsin.ondan 3 tane içenlerin halini gördüm kandırma sende beni mübarek gün
e tamam işte bende diyorum ondan 3 tane içsem geberirimVolim'in alkol oranı %15. Sen bilirsin.
Şuna bak sanki viski vodka falan içiyor. Normal derece sarhoş yapar ölmezsin merak etme.e tamam işte bende diyorum ondan 3 tane içsem geberirim
olmazsın git viski veya şarap al hızlı hiç biraz o zaman çakır olursun 2 3 kadeheevet müslümanım ama muhtemelen birdahaki içişim agalarla toplanırsak felan o zaman olur özellikle kendim içmem bu sefer ki tecrübe olcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
sarhoş olmak değil amacım ama yinede sorayım 3 tane 50 lik miller ile çakır olurmuyum
volime gerek yok 2 tane kırmızı tuborga gider arkadaş.Büyük ihtimalle olmazsın. Alkol oranı %5. Çok az. Onun yerine 3 tane volim alsan var ya kafaya diksen fena kafa yapar.
İçmeArkadaşlar ailem yaklaşık 13-14 saat evde olmıcaklar , ilk defa alkol alıcam , bira içicem ama bira kokusu onlar gelene kadar evden gider mi gitmez mi diye şüphe ediyorum , hatta bilerek balkonda içicem sonra diş fırçalama sakız vs. yemek de yerim koku eve yayılır mı hatta duşta alıcam sizce belli olur mu ?
3 tane volimle adınızı bile unutursunuz hocam hem zam geldi birazda uçuk fiyatlarBüyük ihtimalle olmazsın. Alkol oranı %5. Çok az. Onun yerine 3 tane volim alsan var ya kafaya diksen fena kafa yapar.
volimin alkol oranı biradan 3 kat fazlaondan 3 tane içenlerin halini gördüm kandırma sende beni mübarek gün
en iyisi gırmızı tuborg gardaşvolimin alkol oranı biradan 3 kat fazla