Birbirine uzak PC ve Android LED TV arası görüntü aktarımı nasıl yaparım?

Reaksiyon skoru
110
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar.

Odamda bir masaüstü bilgisayarım var ve bu masaüstü bilgisayarım kablolu olarak internete bağlı. Odama yaklaşık 5-6 metre uzaklıkta ise salon içerisinde kablolu olarak aynı internet ağına bağlı Android LED TV var. Ben şimdi odamda bulunan masaüstü bilgisayarımdaki görüntüyü kayıpsız bir şekilde (ya da en az kayıpla) Android LED TV'ye aktarmak istiyorum. Bunu kablolu internet bağlantısı ile yapabilir miyim? Ya da farklı alternatifler mevcut mu? Mesela ChatGPT'ye sorduğumda, bana Cat6 kablosunu HDMI'a çeviren bir aparat önerisi yaptı. Bu şekilde mümkün mü? Ya da sizin farklı önerileriniz var mı? Bilgisayarın kontrol kısımını da aktarabilirsek tadından yenmez!

Miracast, anycast, mirascreen falan bir sürü hdmi dongle var uzaktan çalışabilen ama araya duvar girdiğinde düzgün çalışır mı bilemedim. 6 metre bir şey değil çek hdmi kablosunu gitsin direkt. Bu arada landaki pcyi wirelessdaki aygıta yansıtamazsın aynı internette olsalar bile. Ya wifi adaptör alacan ki düzgün çalışmaz ya da böyle uzak hdmi dongle alacaksın. En sağlıklısı kablo çekmek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,061
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri