Neler Yeni

Birer birer hesaplarım çalınıyor!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Geçen pc me trojan girmişti ondan dolayı olabilir mi önce discord sonra da instagram hesabıma giriş yapıldı discordda bir tane link gönderilmiş bütün arkadaşlarıma instagramda takipçilere falan girilmiş şifreler değişmemiş ikisine de telefon doğrulaması koydum şimdi google şifresini de değiştirdim başka yapabileceğim bir şey var mı?

Reppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Ali Ege
Bunları yaptıysan format at crack falan indirme gir kasperskyina keyfine bak

Basrii

80+ Bronze
Geçen pc me trojan girmişti ondan dolayı olabilir mi önce discord sonra da instagram hesabıma giriş yapıldı discordda bir tane link gönderilmiş bütün arkadaşlarıma instagramda takipçilere falan girilmiş şifreler değişmemiş ikisine de telefon doğrulaması koydum şimdi google şifresini de değiştirdim başka yapabileceğim bir şey var mı?
Benim steamda telefon doğrulaması var. Bazen ben bile giremiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarına söyle o atılan linklere tıklamasınlar yada tıklayıp şifre felan girmesinler, klasik bir çalma usulüdür kurbana normal bir instagram yada discord linki gönderilir link açıldığında tıpkı normal bir instagram veya discord arayüzü gibi bir ekrana yönlendirir buraya şifre e posta girildiğinde hesap çalınmış olur diğer bir yol ise sizin bilgisayarınıza soktukları virüs aracılığıyla bastığınız her tuştaki rakamlar ve sayılar anında onlara gider böylede çalabilirler tabi bunlar klasik yöntemlerdir, tekrardan geçmiş olsun. :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,673
Üyeler
165,708
Son üye
reizzokaan
Top Bottom