Birini hiç sevdiniz mi?

sevmiştim. içimde daha fazla tutamadım ona söyledim. belli belirsiz cevap almıştım hatta burada paylaşmıştım. yüz yüze konuşalım demişti. bir süre sonra onun da beni sevdiğini öğrendim. her şey mükemmel gidiyordu. birden ilgiyi kesti. sonra konuştuklarımızı ve mesajlaşmalarımızı başka kişilerle paylaştığını öğrendim. benim ona yazdıklarımı veya onunla konuştuklarımı başkalarının ağzından duymaya başladım. ve konuşmalarımızı paylaştığı kişiler bana onun beni reddettiğini söyledi. daha dün bana kanka dedi. ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Ya bin yıl, ya bin asır sonra o gün gelecek.
Koklarken küllerimi mezarımda bir böcek
O kadar yanacak ki, bir yüksüklük toprağım,
Yerden bir damar gibi kopup fışkıracağım!
Ve birden bakacağım, her tarafım bitişmiş,
Başım, toprak altında bir mâden gibi pişmiş.
Nefesten daha ince bir ipek kumaş derim;
Fosfordan daha parlak, ince uzun ellerim.
Dalacağım kendimin hayran seyrine,
Diyeceğim: Bu dönen şeyler eski yerine,
Benim diye baktığım şeyler miydi bir zaman?
Külümün rüyası mı yoksa gördüğüm?.. Aman!
Başımda açılacak fânilerin seması
Ve onların taprağa gerçek diye teması,
Bir tatlı vehim gibi içimi bayıltacak;
Toprağın, koşacağım, üzerine yalnayak;
Şehrin, dolaşacağım kuş gibi etrafında;
Bir beyaz hayaletim upuzun çarşafında,
Gezeceğim, doğduğum evin odalarını,
Geceleyin, koskoca şehrin lâmbalarını,
Bir keksin üfleyişim söndürmeye yetecek;
Korku, şehrin çelikten sesini tüketecek.
her şey susacak o ân, çalınacak kapılar;
Kiremitleri yaprak yaprak alan bir rüzgâr,
Ağzamdan haykıracak, uzun, gizli, çapraşık...
Erişilmez fikir ki, düğüm düğüm dolaşık...
Sarıldıkça boşanan yumak, çözülen demet;
Başı görünmez hayâl, sonu gelmez nedamet...

bununla alakalı bir söz biliyorum: lambalar 7:04'te sönüyor, seni severken öğrendim...

hocam salmışın gibi bencede sal bu kadar hırpalama kendini sana kızmı yok sanki
Bakalım hocam, da yani ben pek medet ummuyorum artık ya. Yani ne bileyim düşünemiyorum artık bir şey şuanda. Aklımda bir şey yok desek yeridir.
Post automatically merged:

bununla alakalı bir söz biliyorum: lambalar 7:04'te sönüyor, seni severken öğrendim...
Otobüs her sabah 6.45'de kalkıyor, onu beklerken öğrendim.. v2 si oldu kral artık bendede

Bakalım hocam, da yani ben pek medet ummuyorum artık ya. Yani ne bileyim düşünemiyorum artık bir şey şuanda. Aklımda bir şey yok desek yeridir.
Post automatically merged:

Otobüs her sabah 6.45'de kalkıyor, onu beklerken öğrendim.. v2 si oldu kral artık bendede
yaşın daha 16. tecrübeli insanlar 18 den sonra yap diyor sen sevgili yapma ama kızlarla takıl

lisede sevgili sadece lise sonuna kadar sonra farklı yollara ayrılacaksınız
Bu şekilde düşünmemelisin bence ya. Yani ne bileyim istedikten sonra tam tersi de olabilir.

Sevdim. Çok yakışıklıydı ve de zeki... Beraber berbere giderdik oradan da sinema. Artık o yok ben var mıyım bilmiyorum...

o.O2

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri