Neler Yeni

Birini sevdiğimi nasil anlarım

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Salih
Herkese iyi geceler
Arkadaşlarımdan birinden hoşlanan çok kişi var fakat ben kimseden hoşlanmıyorum. Bunun neden nasıl olduğunu bilmiyorum ya kız arkadaşlarım var fakat onlardan aşık olmak veya hoşlanmak için nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum . Hani birinden hoşlandığımı nasıl anlarim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,510
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Herkese iyi geceler
Arkadaşlarımdan birinden hoşlanan çok kişi var fakat ben kimseden hoşlanmıyorum. Bunun neden nasıl olduğunu bilmiyorum ya kız arkadaşlarım var fakat onlardan aşık olmak veya hoşlanmak için nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum . Hani birinden hoşlandığımı nasıl anlarim
Sürekli onunla olmak bir an olsa bile sesini yanında olmasa bile duymak istersin. Hemcinslerinin onun yanında dolaşmasını istemez, onun üzülmesini istemezsin. Onun bir gülüşü bile seni mutlu etmeye yeter ve bütün sinirini stresini alır. Hayatın boyunca onunla yaşamak istersin

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt böyle mi hissederiz
Sürekli onunla olmak bir an olsa bile sesini yanında olmasa bile duymak istersin. Hemcinslerinin onun yanında dolaşmasını istemez, onun üzülmesini istemezsin. Onun bir gülüşü bile seni mutlu etmeye yeter ve bütün sinirini stresini alır. Hayatın boyunca onunla yaşamak istersin

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,510
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kadir
Sevince sevdiğini anlıyorsun zaten emin değilsen sevmiyorsun demektir.Birini sevmek için acele etmene gerek yok zorla olmaz bu işler

Harby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gereksiz yere düşünüyorsan onu vardır bir şeyler. Hadi şimdi yat uyu düşünme böyle şeyler.
Bilmiyorum ilk birkaç arkadaşım çok yakisiyorsunuz vs dedi konuşurken şuan takıldı kafama bir kaç gündür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevince sevdiğini anlıyorsun zaten emin değilsen sevmiyorsun demektir.Birini sevmek için acele etmene gerek yok zorla olmaz bu işler
Kesin emin oluyoruz değil mi çok kararsızımdir bu konularda

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Kadir
Herkese iyi geceler
Ona bakarken farklı hissediyorsan ve için kıpır kıpır oluyorsa :)

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhar Şenek
bence kesinlikle böyle bir şey yok
Direkt böyle mi hissederiz
herkes farklı bir şekilde hisseder bilemezsin ama onun yanında iken huzurlu rahat hissediyorsan keyif alıyorsan onunla zaman geçirmekten seviyorsun demektir

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Arif
Herkese iyi geceler
Günü gelir anlarsın hocam. Anlamak için çaba sarf etme yani. Nasipse o seni bulur zaten. Bir de herkeste farklı işleyen bir his olduğu için nasıl hissedildiğini söylemek zor.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kadir
Bilmiyorum ilk birkaç arkadaşım çok yakisiyorsunuz vs dedi konuşurken şuan takıldı kafama bir kaç gündür

Kesin emin oluyoruz değil mi çok kararsızımdir bu konularda
Kesin emin olursun öyle diyeyim senin evrende kafanda düşünüp durduğun için aşık olduğunu bile sana bilirsin o kadar diyeyim.

bence kesinlikle böyle bir şey yok

herkes farklı bir şekilde hisseder bilemezsin ama onun yanında iken huzurlu rahat hissediyorsan keyif alıyorsan onunla zaman geçirmekten seviyorsun demektir
Nasıl yok tam olarak

Xoleda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhar Şenek
Kesin emin olursun öyle diyeyim senin evrende kafanda düşünüp durduğun için aşık olduğunu bile sana bilirsin o kadar diyeyim.

Nasıl yok tam olarak
sevgi kendini sorgulatabilir bu normaldir bunu sorgulamasının sebebi daha duyguları ya yeni kavradığı bir yaşta olması bu yüzden sorguluyor yada çok sevdiyse bu yoğun sevgiyi anlamlandıramıyor

Top Bottom