İşlemci de kötü ve neo forza ne olduğu belirsiz çin malı ve frekans ve cl değerini yazmamışsın ki çipi bile belli değil kısaca alınmaz.R3 3100
B450m s2h
Neo forza 2x8 gb
5600xt pulse
Powerboost kasa PSU
240gb ssd plus
1) ssd kronil sorunlu
2) PSU hakkında ne diyeceğimi tahmin ediyorsunuzdur.
adamın videosun açıklamasındanözellikleri nedir?
Ama 1650s almak yerine ram'den kısıp düzgün kasa psu alınır kronik sorunsuz ssd ile alınır.İşlemci de kötü ve neo forza ne olduğu belirsiz çin malı ve frekans ve cl değerini yazmamışsın ki çipi bile belli değil kısaca alınmaz.
Neo Forza sanırım Samsung çipleri kullanıyor. Technopat'ta 4 5 aydır sorunsuz kullanan var.İşlemci de kötü ve neo forza ne olduğu belirsiz çin malı ve frekans ve cl değerini yazmamışsın ki çipi bile belli değil kısaca alınmaz.
Harbi kazık yemişsinr5 1600af ve gtx 1660s li sistem topladım 5094e . sizinkini görünce kazık yemiş gibi hissettim
nasıl toplayabildiniz da 2 bile o kadar indiirme ragmen ilk fiyatı 5600tl idiFiyat normal. R5 3600 + 5600XT sistem toplamıştım 5200 TL'ye geçen günlerde, kalitesiz veya sorunlu bileşende kullanmadım.
İndirimlerden faydalanarak toplanıyor parça parça.nasıl toplayabildiniz da 2 bile o kadar indiirme ragmen ilk fiyatı 5600tl idi
Ramlerde marka değil çip önemli.İşlemci de kötü ve neo forza ne olduğu belirsiz çin malı ve frekans ve cl değerini yazmamışsın ki çipi bile belli değil kısaca alınmaz.
Elpida satıldı artık Micron var.İşte bunun çipi ne? kesin elpida falan.