Neler Yeni

Birisi bana "seni steame şikayet ettim diyor" (durduk yere)

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Bende diyorum acaba bunlara inanan var mı ? Varmış :D İllegal bir şey yapmadıysan niye hesabın kapansın ki. Yaptıysan dolandırıcı denk getirdiyse helal olsun

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
yetkililer steam hariç hiçbir yerden ulaşmaya çalışmaz istediği kadar şikayet etsin , dolandırıcı zaten

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Kaan
Merhaba arkadaşlar bana birisi bianda geldi ve bu hesap sizin mi gibi bir şey dedi ve bu hesabı illegal alımdan dolayı yanlışlıkla şikayet ettim dedi, ne yapmalıyım yalan mı söylüyor? dediği şeyleri aşağıya bırakıyorum.

çok üzgünüm ama lütfen steam destek "chriskadar.support "u discord'a eklememe yardım edin ve ona hesabınıza yaptığım raporun sadece bir hata olduğunu açıklayın, böylece hesabınız herhangi bir ceza almayacak veya yasaklanmayacak
hesabinizda herhangi̇ bi̇r ceza almanizi veya daha kötü bi̇r durumda yasaklanmanizi i̇stemi̇yorum, bu yüzden lütfen bana bi̇r daki̇kanizi ayirarak mod'a bununla hi̇çbi̇r i̇lgi̇ni̇z olmadiğini açiklamama yardim edi̇n.

ingilizcede çevirdim bunları diyor ne yapmalıyım dolandırmaya mı çalışıyor ve bir fotoğraf attı aşağıya bırakıyorum
ya bir şey yapmadıysan banlanmazsın dolandırıcıdır eleman.
Birde hangi steam yetkilisi sana dcden ulaşır ki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom