Birisi bilgisayarıma ve telefonuma RAT attığını iddia ediyor

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde yaşadığım engel yüzünden beynimin her bölümü yeterince gelişmedi örneğin duygusal, korku yönetimi, prefontral korteks, beynimin bazı bölümleri bir ergen gibi kaldı 14-15 yaşlarında gibi düşünebilirsiniz beni bu yüzden çok kolay bir şekilde birçok kez kandırıldım, tuzaklara da düşürüldüm geçmişte. Alay da ettiler, öldürülme tehditleri de aldım anonim kişiler tarafından. Yakın zamanda evime 8 kere üst üste yemeksepeti kuryesi geldi, sonra mcdonalds kuryesi geldi habire uğraştılar yani. Hala daha gelme ihtimali var, umarım gelmez. Birde üşenmeyip Tıklanet İSS'ye küfürlü uzun mailler atmışlar, İSS sahibi bizi telefondan aradı hayırdır gibisinden noluyor gibisinden, bizde dedik biz yapmıyoruz bizimle uğraşanlar var falan dedik işte. Konuşma zekamda sorun yok ama bu çok aldatıcı oluyor sanal ortamda özellikle. Sanıldığı kadar olgun biri değilim olmadığımı da babam söyler hep. Hala bir işte bile çalışabilecek durumda değil gibiyim, çok zor.
Hocam iss değiştirin bence.

Hocam iss değiştirin bence.
Evet mecburen, Tıklanet kızmaz umarım bize, adamların abonesi az zaten, ayıplık etmiş gibi olmayalım da bir gün burayı görürler de okurlarsa diye. Türk Telekom'da izmir sunucularına 5ms ping alırdım, Tıklanet'te 6ms alıyorum İzmir POP var, başka İSS'ye geçsek acaba o kadar düşük ping alır mıyız onuda bilmiyorum. Donanım Haberden biri önermişti benim gibi ping gibi şeylere takıntısı olan biri için Tıklanet önermişti. Çünkü hem az ödeyelim hem yine de düşük ping alalım derdim vardı.

Önerim ne kadar sansür uygulasalar da en güvenlikli onlar olduğu için ttkom-turkcelle geçmeniz.
Türk Telekom FTTH GPON altyapım var evde, 2018 yılında DH forumda çabalarım sayesinde 2022 Temmuz ocak ayında fiber kazısına başlamışlardı. 2022 Temmuz içerisinde bağlantı tamamlanmıştı, o dönem Türk Telekom abonesiydik 100 Mbps kullanıyorduk fakat TT işin suyunu çıkarttı artık 100 Mbps paket için 700-800 TL istiyor aylık, alınmaz ki? Bu fiyat nedir bu hıza hocam? Ne yapsam bilemedim babamın da geliri yetmiyor o paraya.

Türk Telekom FTTH GPON altyapım var evde, 2018 yılında DH forumda çabalarım sayesinde 2022 Temmuz ocak ayında fiber kazısına başlamışlardı. 2022 Temmuz içerisinde bağlantı tamamlanmıştı, o dönem Türk Telekom abonesiydik 100 Mbps kullanıyorduk fakat TT işin suyunu çıkarttı artık 100 Mbps paket için 700-800 TL istiyor aylık, alınmaz ki? Bu fiyat nedir bu hıza hocam? Ne yapsam bilemedim babamın da geliri yetmiyor o paraya.
Nasıl yani hocam ? Ben türk telekom 1000/50 altyapıdayım ve 790 ödüyorum. Daha yeni aboneyim kampamyadan yararlandım. Kampanya olduğunda geçin sizde. Bu arada ayıp olmazsa hastalığınızın adı ne ?

Nasıl yani hocam ? Ben türk telekom 1000/50 altyapıdayım ve 790 ödüyorum. Daha yeni aboneyim kampamyadan yararlandım. Kampanya olduğunda geçin sizde. Bu arada ayıp olmazsa hastalığınızın adı ne ?
2010 Yılı ilk teşhis: Hafif mental retardasyon (Hafif zeka geriliği), Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu (Buna güdüsellik, güdü kontrol zayıflığı, sinir ve duygusal kontrol zayıflığı, nörolojik farklılıklar tedavisiz), Anksiyete

En güncel teşhis (2022):
Asperger Sendromu (Otizmin bir alt dalı) (Yaygın Gelişimsel Bozukluk) (Hastalık ICD kod: F84.8), Soyut düşünce zayıflığı

Askerlikten muafım yapabilecek durumda da değilim.

2010 Yılı ilk teşhis: Hafif mental retardasyon (Hafif zeka geriliği), Dikkat eksikliği ve Hiperaktivite bozukluğu (Buna güdüsellik, güdü kontrol zayıflığı, sinir ve duygusal kontrol zayıflığı, nörolojik farklılıklar tedavisiz), Anksiyete

En güncel teşhis (2022):
Asperger Sendromu (Otizmin bir alt dalı) (Yaygın Gelişimsel Bozukluk) (Hastalık ICD kod: F84.8), Soyut düşünce zayıflığı

Askerlikten muafım yapabilecek durumda da değilim.
Asperger sendromu... tahmin etmiştim. 4 yaşındaki kuzenimde var. Bir çözümü yok ama Allah yardımcınız olsun.

Asperger sendromu... tahmin etmiştim. 4 yaşındaki kuzenimde var. Bir çözümü yok ama Allah yardımcınız olsun.
Biliyorum sağolun. :(

Bu arada bu şey herkes tarafından biliniyor yani ifşalanmış bir şey özel bilgi sayılmaz ama inanmayan varsa bırakıyorum raporumu:
1747488729486.webp

Bu da başka bir hastaneden:
1747489116153.webp

Bu arada beni hedef alıp saldıran diğer kitle ise Reddit'teki KGBTR, TurkeyJerky ve Vlandiya kitlesi. Diğerlerini anlatmak istemiyorum oralar daha da kötü.

Son düzenleme:
Size bugün yaşadığımız yeni olayı anlatmak isterim: Kendisini +1 (Amerikan) telefon numarasıyla gizleyen bir kişi kendi sesiyle babamı arayıp küfürler edip, bir örgütün üyesi olduğunu ve beni öldürtmek için planlar yaptığını iddia etti. Ancak anonim ve bulunmaları imkansız ya kendisi yurtdışında yada sahte numara almış. Bunun dışında 1800 TL'lik sahte Dominos siparişi ve burger king siparişleri geldi evimize gene. 10'u geçti sipariş sayısı ve 10000 TL'den fazla etti şu ana kadar verilen sahte siparişler.

Görüşünüz?

Geri