erolerol387
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 37
- İsim
- Haktan Erol
Tr pazarı çok pahalı ve çok dar seçeneklere sahip olduğu için Aliexpresse yöneldim, hemen hemen istediğim fiyat aralığına sahip bikaç gamepad buldum ama hangisi daha iyi kestiremiyorum şuan. Yardımcı olabilir misiniz?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
265,79TL 75%OFF | GAMINJA P48 kablosuz Gamepad ile altı eksenli jiroskop oyun denetleyicisi için PS4 PS3 konsolu kazanır 7 8 10 çift titreşim PC Joystick
a.aliexpress.com
275,04TL 75%OFF | Veri kurbağa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreşim Joystick için IOS/Android
a.aliexpress.com
339,44TL 74%OFF | Veri kurbağa PS4 denetleyici Gamepad için Bluetooth kablosuz denetleyici PC için Joystick için PS4/PS4 Pro/PS4 ince oyun konsolu
a.aliexpress.com
258,60TL 78%OFF | Veri kurbağa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu
a.aliexpress.com
Pc için kullanacağım, hikayeli oyunların yanı sıra fc24, mortal kombat, forza horizon falan oynıcam
265,79TL 75%OFF | GAMINJA P48 kablosuz Gamepad ile altı eksenli jiroskop oyun denetleyicisi için PS4 PS3 konsolu kazanır 7 8 10 çift titreşim PC Joystick

265.8TRY 75% OFF|GAMINJA P48 kablosuz Gamepad ile altı eksenli jiroskop oyun denetleyicisi için PS4 PS3 konsolu kazanır 7 8 10 çift titreÅim PC Joystick| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
275,04TL 75%OFF | Veri kurbağa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreşim Joystick için IOS/Android

275.04TRY 75% OFF|Veri kurbaÄa Bluetooth uyumlu oyun denetleyicisi için PS4/ince/Pro PC için kablosuz Gamepad çift titreÅim Joystick için IOS/Android| | - AliExpress
339,44TL 74%OFF | Veri kurbağa PS4 denetleyici Gamepad için Bluetooth kablosuz denetleyici PC için Joystick için PS4/PS4 Pro/PS4 ince oyun konsolu

339.44TRY 74% OFF|Veri kurbaÄa PS4 denetleyici Gamepad için Bluetooth kablosuz denetleyici PC için Joystick için PS4/PS4 Pro/PS4 ince oyun konsolu| | - AliExpress
258,60TL 78%OFF | Veri kurbağa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu

258.6TRY 78% OFF|Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu| | - AliExpress
Pc için kullanacağım, hikayeli oyunların yanı sıra fc24, mortal kombat, forza horizon falan oynıcam