Neler Yeni

Birseç.co isimli siteden alışveriş yapan oldu mu ?

burakesgi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burak Esgi
birsec.com isimli siteden alışveriş yapan oldu mu ? Guvenebileegim bir site mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
Birseç.com Web sitesi numarası şuanlık sahte gözüküyor arkadaşlar bence risk almayın derim

En İyi Cevap
1
1637770887860.png

Şu fiyatı görünce bile güvenilir olmadığını anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yekta baytaş
Sözde indirim yaptıkları iphone 11 hariç hiçbir ürünlerinde yorum yok. %100 dolandırıcı

tahhhha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çetin taha emirhan
Arkadaşlar sakın almayın...
Bende bu siteden alışveriş yaparak iphone 11 aldım site çalışanlarına ulaşmaya çalıştığımda hiçbir geri dönüş almadım. İstanbul Ticaret Odasına üye olduklarını yazmışlar belki ordan ulaşırım dedim lakin Ticaret Odasının üye listesine baktım orada da yoklar. Sonra ödemiş olduğum ücretin dekontunu incelediğimde zipyazılım bir şirkete ödeme yapıldığını gördüm. Bu şirkete internetten ulaştım böyle böyle bi durumum var sizin bundan bilginiz var mı diye sorduğumda adamlar bu birseç şirketi olacak NAMUSSUZLARA zamanında yazılım hizmeti adında bi iş yaptıklarını ve kendilerine borcu olduğunu ödemiş olduğum ücretinde direk olarak bu borç ödemesine gittiğini söylediler. Başımdan aşşa kaynar sular aktı resmen yapabileceğimiz bir şey var mı bu benim bilgim dışında gerçekleşti ben alışveriş yaptım sadece adamlar kendi borçlarını ödemişler bana bişi vermediler dediğimde şikayet oluşturduklarını ve tarafımdan ödendiğine daire dekont istediler. PayTR üzerinden ödeme işlemlerini gerçekletirdiklerini ve ödemeyi en kısa zamanda iade edeceklerini söylediler... Zipyazılım şirketiyle bugün 24.11.2021 tarihinde konuştum. Bekliyorum ama ümitli değilim açıkça söylemek gerekirse... Herkese iyi günler buda bana ders olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatma seçer
Keşki daha erken görseydim bu mesajınızı bende sipariş verdim
Merhaba bende sipariş verdim fakat hiç bir mail ya da sms almadım siz aldınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar sakın almayın...
Bende bu siteden alışveriş yaparak iphone 11 aldım site çalışanlarına ulaşmaya çalıştığımda hiçbir geri dönüş almadım. İstanbul Ticaret Odasına üye olduklarını yazmışlar belki ordan ulaşırım dedim lakin Ticaret Odasının üye listesine baktım orada da yoklar. Sonra ödemiş olduğum ücretin dekontunu incelediğimde zipyazılım bir şirkete ödeme yapıldığını gördüm. Bu şirkete internetten ulaştım böyle böyle bi durumum var sizin bundan bilginiz var mı diye sorduğumda adamlar bu birseç şirketi olacak NAMUSSUZLARA zamanında yazılım hizmeti adında bi iş yaptıklarını ve kendilerine borcu olduğunu ödemiş olduğum ücretinde direk olarak bu borç ödemesine gittiğini söylediler. Başımdan aşşa kaynar sular aktı resmen yapabileceğimiz bir şey var mı bu benim bilgim dışında gerçekleşti ben alışveriş yaptım sadece adamlar kendi borçlarını ödemişler bana bişi vermediler dediğimde şikayet oluşturduklarını ve tarafımdan ödendiğine daire dekont istediler. PayTR üzerinden ödeme işlemlerini gerçekletirdiklerini ve ödemeyi en kısa zamanda iade edeceklerini söylediler... Zipyazılım şirketiyle bugün 24.11.2021 tarihinde konuştum. Bekliyorum ama ümitli değilim açıkça söylemek gerekirse... Herkese iyi günler buda bana ders olsun.
Merhaba bende yaptım alışveriş ve herhangi bir mail ya da sms atmadılar bugün bankama mail attım şüpheli alışveriş diye bakalım dönüş bekliyorum

Son düzenleme:

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gerçekten bunlara kanan var mı diyordum da sadece bu konuda 2 kişi çıktı. Şaka mısınız siz ya? Para kimlerde :D böyle sitelere 5 TL atsan bile çalarlar
Valla kimse kusura bakmasın ama ülkede böyle para dağıtanlar olduğu sürece ne dolandırıcı biter ne sahtekar. Adamlara saygı duyuyorum. Kolay yoldan çok güzel para kazanıyorlar.

Bytk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bytk
İyi günler herhangi bir bildirim gelmedi siteyi savcılığa verdim ve bugünde siteye girdiğimde ekranda çıkan yazıya göre bir firma mağdurların kendisine ulaşmasını istemiş yani sizde bizim gibi dolandırılmışsınız fatma hanım

Ekler

• Screenshot_2021-11-25-17-36-52-694_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-25-17-36-52-694_com.android.chrome.jpg
    614.1 KB · Hit: 111

Juiclair0

80+ Silver

Ekler

• daa.PNG
    daa.PNG
    50.1 KB · Hit: 68
Top Bottom