Neler Yeni

birşeyleri çabuk unutma

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
ben birşeyleri çabuk unutuyorum benden bir şey istiyorlar ya birini yapıyorum diğerini unutuyorum yada tamamen unutuyorum ve biriyle tartışırken önceki hatalarını unutuyorum o yüzden kaybeden taraf oluyorum yani genel anlamda unutma problemim var

b12 eksikliğim var ve ilacımı almaya başlayacağım artık böyle olmuyor

bunun dışında nasıl bu problemi çözememe yardımcı olacak şeyler tavsiye edersiniz

Juiclair0

80+ Silver
ben birşeyleri çabuk unutuyorum benden bir şey istiyorlar ya birini yapıyorum diğerini unutuyorum yada tamamen unutuyorum ve biriyle tartışırken önceki hatalarını unutuyorum o yüzden kaybeden taraf oluyorum yani genel anlamda unutma problemim var

bunun dışında nasıl bu problemi çözememe yardımcı olacak şeyler tavsiye edersiniz
Bu şey değilmi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

@DOGANALPASLAN @bqrr0595
Bu Arkadaşlar yetkili bir abiye benziyor.

Burada B12 İceren besinler var onlardan Tüket bence alerjin vs. yoksa
Belki iyi gelir.
Stress te bu duruma sebep Oluyor Olabilir (?)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynı durum bende de var. B12 eksiliğin var ise ki var belli, ilaç kullanmaktan başka çaren yok gibi duruyor.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
b 12 eksikliği de olablir arkadaşlar ancak b12 eksikliği cok cabuk tespit edilir bi kan vermeniz yeter genelde dodex intramüsküler (kalcadan) iğne verirler kısa zamanda bunu atlatabilirsiniz b12 eksikliğinin başka belirtileride vardır el kol özellikle parmak uclarında uyusukluk hissizlik dengesizlik denge kayıplar kısa süreli sürekli halsizlik vs . bunlar en belirgin belirtilerdir ama değerleriniz normal ise bunun sebebi stres ve psikolojik sebeplerde olablr obsesif düşünceler ve overthinking denilen durumlar işlemcinizi arka planda yoran programlar gibidir bunlar da unutkanlığa sebebiyet vereblir fizyolojik olarak bi rahatsızlığınız yok ise psikolojik yardım da alablrsiniz sebepler arasında yer alıyor olablr

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Beslenmene dikkat edeceksin.
Her gün sade kefir iç.
Zamanla düzelcektir ilaçlarla birlikte.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

Eğer B12den değilse ilerde okuyacak arkadaşlar için sorumluluklarınız artınca ve çok fazla şeyi düşünmeye başladığınız zaman problem yaşıyorsunuz. Stres ve aşırı düşünme olayı da unutkanlığa etmen. Mesela bende de var bu b12 değerim düşük sanardım ama strese bağlıymış. @bqrr0595 çok güzel ve doğru açıklamış.

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@DOGANALPASLAN @bqrr0595
Bu Arkadaşlar yetkili bir abiye benziyor.

Burada B12 İceren besinler var onlardan Tüket bence alerjin vs. yoksa
Belki iyi gelir.
Stress te bu duruma sebep Oluyor Olabilir (?)
stres var evet
b 12 eksikliği de olablir arkadaşlar ancak b12 eksikliği cok cabuk tespit edilir bi kan vermeniz yeter genelde dodex intramüsküler (kalcadan) iğne verirler kısa zamanda bunu atlatabilirsiniz b12 eksikliğinin başka belirtileride vardır el kol özellikle parmak uclarında uyusukluk hissizlik dengesizlik denge kayıplar kısa süreli sürekli halsizlik vs . bunlar en belirgin belirtilerdir ama değerleriniz normal ise bunun sebebi stres ve psikolojik sebeplerde olablr obsesif düşünceler ve overthinking denilen durumlar işlemcinizi arka planda yoran programlar gibidir bunlar da unutkanlığa sebebiyet vereblir fizyolojik olarak bi rahatsızlığınız yok ise psikolojik yardım da alablrsiniz sebepler arasında yer alıyor olablr
çok düşünüyorum dersleri dinleyeceğim diye şartlıyorum kendimi sonrasında ders bitiminde başka düşüncelerde olduğumu fark ediyorum yada yolda yürürken devamlı düşünüyorum beynim düşünmemek için boş kalmıyor uyuyamıuyorum bunun yüzünden geceleri düşünmekten ve sonrasında kalkıp birşeyler yiyip yada dolaşıp yatıyorum ve takıntılı biriyim :(
Beslenmene dikkat edeceksin.
Her gün sade kefir iç.
Zamanla düzelcektir ilaçlarla birlikte.
teşekkürler içeceğim
Eğer B12den değilse ilerde okuyacak arkadaşlar için sorumluluklarınız artınca ve çok fazla şeyi düşünmeye başladığınız zaman problem yaşıyorsunuz. Stres ve aşırı düşünme olayı da unutkanlığa etmen. Mesela bende de var bu b12 değerim düşük sanardım ama strese bağlıymış. @bqrr0595 çok güzel ve doğru açıklamış.
hocam b12 de var biliyorum ama b12 nin etkisi olduğunu düşünmemekteyim ama değerlerimi düzelteceğim tabikide stres ve aşırı düşünme var

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Gozalak
Teknolojinin de etkisi var bence...

Etrafımda bazı yaşlılar geçmişi dün gibi hatırlıyor ben 1 sene öncesini google foto olmasa hatırlayamıyorum...

Kafamızın içine hergün aşırı yazılar görüntüler bilgiler giriyor.aistem sanırım hepsini kaydedemiyor paket kaybı yaşıyoruz 😀

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
Teknolojinin de etkisi var bence...

Etrafımda bazı yaşlılar geçmişi dün gibi hatırlıyor ben 1 sene öncesini google foto olmasa hatırlayamıyorum...

Kafamızın içine hergün aşırı yazılar görüntüler bilgiler giriyor.aistem sanırım hepsini kaydedemiyor paket kaybı yaşıyoruz 😀
bi benmiyim teknolojiden etkilenen yahu ama tabikide haklılık payınız var :)

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Gozalak
Valla 2 işyeri işletiyorum biri kahvehane biri bakkal yanyana ikisi de.kahveden müşteri sigara istiyor tam giderken biri çikolata istiyor.çikolatayı alıp geliyorum bakkaldan ve bu hemen her gün oluyor bana...balık falan da yerim aslında baya..Ben teknolojiye bağlıyorum..özellikle tamamen tüketim odaklı sosyal medya dolaşımı video izleme forum okuma vs...

TİTAN.

80+ Platinum

Vitamin eksikliğidir bendede oluyordu gidip bi chakup yaptır bir sıkıntı varsa çıkar tüm değerlerine detaylıca baktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,582
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom