Bisan mtx 7400 mü Rockrider St 530 mu ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Bütçe
5000
Arkadaşlar öncelikle selam,arkadaşım yeni bisiklet alıcak ve ilk bisikleti olucak (sürmeyi falan biliyor) gelirleri iyi olduğu için bütçeleri pek sıkıntı etmiyor.Bisan mtx 7400 mü yoksa rockrider st530 mu ?
Ben st530 dedim merdivenden inerken veya bir yerden atlarken falan daha içi rahat ve kaliteli olur.Atlama nasıl yapılır teker nasıl yapılır falan hepsini öğreticem bizzat.

@Mert Özkaya

Bisan öneririm.

Şöyle hız yapmıcaksan hareket felan yapcakdan st530 iyidie amortisorü felan ama hiz yapılmaz bu bisikletle

Daytona 911 bence. Corelli Atrox 3.1 Ekstralı satıyorum bütçenin yarısına, Daytona 911'e geçeceğim.

Şöyle hız yapmıcaksan hareket felan yapcakdan st530 iyidie amortisorü felan ama hiz yapılmaz bu bisikletle
Hocam bisikleti alınca ne kadar korkucak/korkmayacak bilmiyorum o yüzden bisan düşündüm (birazda kendim st530 gibi enduroda ödünç alıp işte ver 1-2 hareket yapayım diye denemek istediğim için st530 buldum bugün) hareket harici bisan daha mı iyi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sadece ön kaldıracakmış bide merdivenden falan inecekmiş hangisini alsın ?

Son düzenleme:
Tercihim Mtx 7400 olurdu.
9 Vites sıkıntı çıkarabilir.

Geri