- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama cinsel yönelim tercih değil midir? Ben tercih etmem ki böyle bir şeyi.Ne diyeyim hocam aseksuel olan birinin hiç (güzel ) erkek görünce yelkenler fora olduğunu görmedim.
Ama cinsel yönelim tercih değil midir? Ben tercih etmem ki böyle bir şeyi.Ne diyeyim hocam aseksuel olan birinin hiç (güzel ) erkek görünce yelkenler fora olduğunu görmedim.
Evet, elimizde olmadan gelişen bir olay malesef.Ama cinsel yönelim tercih değil midir? Ben tercih etmem ki böyle bir şeyi.
Lan olum sadece içimden gelenleri yazdım. İstediğimden değil. Günah günah.Biz kızları seviyoruz da ne oluyor ? Ben seni destekliyorum istediğin yerden gazla
Olsun olsun. Bi kız gelir karşına anlaşırsın şu an kafana göre takıl .Lan olum sadece içimden gelenleri yazdım. İstediğimden değil. Günah günah.
Kafana göre takıl derken basim mi yani? Yok daha neler?Olsun olsun. Bi kız gelir karşına anlaşırsın şu an kafana göre takıl .
Ln kime basion?Kafana göre takıl derken basim mi yani? Yok daha neler?
Kimseye. Ne demek istediğini anlamadım kiLn kime basion?
Yani kimi beğeniyorsan beğenmeye devam edebilirsin. İlerleyen zamanlarda bi kız hoşuna gider sevgili olur geçersin..Kimseye. Ne demek istediğini anlamadım ki
Bu işi asla desteklemiyorumErkek adamın erkek sevgilisi olur mottosuyla dolaşırsin artık brom
Hocam bu size kalmış olabilir. Zaten artık garipsenmiyor, halkın yönelimi var. İşin sonunda LGBT destekçisi olup meydanlarda pankart açmayın daBu işi asla desteklemiyorum