Neler Yeni

Bisiklet önerisi max 14k

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Bütçe
14000
Arkadaşlar selam bisiklet tavsiyesi istiyorum Lapierre Edge 3.9 , Mosso Black Edition ve Giant Talon 2 arasında kaldım kadro sağlamlığı kullanılan parçaların kalitesi vs. önemli benim için siz ne önerirsiniz?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Carraro daytona 930 DEORE setli bak derim. İnternette olmazsa bile bayiileri dolaşırsan bulursun 15000 altına. Giant talo 2 yerli üretim yani normal Ümit bisiklet kadrosu. Black edition güzel ama hem ağır hem lastiklerin değişmesi gerekir kaliteli ve güvenli bir sürüş istiyorsan.

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyen için teşekkür ederim Lapierre 3.9’da Altus-Acera set var o işimi görmezmi 12k onun fiyatı?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Çok teşekkür ederim dediğiniz modele bakıcağım yarın 👍🏻

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Lapierre'nin bu modelini görmedim daha önce hiç. Yani bu da TR üretim kadro çıkabilir. İş görmesine hepsi iş görür yani günlük kullanım için altus/deore vs çok farketmez. Fırsatın olursa gidip yakından gör. 15kya bile adam akıllı bir şey alınmıyor ki artık. Ya göbeği kalitesiz olur ya giriş seviyesi lastik takarlar. Yakında gidip görebileceğin 2.el bisiklet varsa 2.el güzel bir şeyler bulabilirsin. Sıfır olanlara bu paraları vermek şahsen içime sinmiyor. Daytona 930da da göbekler tourney mesela. Çok kötü değil ama madem deore set bisiklet yapıyorsun bi tık yüksek tut göbekleri.

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Aynen öyle 14-15k para değil artık zaten bu modeli yeni çıkmış lapierrenin görmemiş olman normal kendi bisikletimi satıp üstüne para koyup alıcağım 2. elde ne önerirsin?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen öyle 14-15k para değil artık zaten bu modeli yeni çıkmış lapierrenin görmemiş olman normal kendi bisikletimi satıp üstüne para koyup alıcağım 2. elde ne önerirsin?
Tek bir model bakmaya gerek yok. Sıfır alabileceğinden daha kaliteli ne bulursan o olabilir. Bulduklarını burada paylaşırsan beraber de bakabiliriz. Gidip görerek alabileceklerini at ama sadece.

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Tamamdır yarın bakıcağım 👍🏻

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendim şahsen sıfır alacak olsam şehir içinde dolaşmalık Blackedition alır geçerdim 11000'e ya da peugeot m13(göbekleri tourney üstüyse).

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Lapierrenin özelliklere baktım biraz göbek Shimano HBTX505 kadro ise Edge Supreme 4 olarak geçiyor ikisi arasında kaldım 🤨

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
Bu seviyede kadro kalitesi, işçilik ve ağırlık daha önemli vitesin ve diğer komponentler zaten direkt fiyata yansır.
Ama kadrosu ağır ve dandik işçilik bir bisiklet zulüm olur.
Lapierre daha önde veya arkadaşın dediği gibi carraro ( sramlar çok pahalı)
Houseofbike’dan mı bakıyorsunuz?

Hypwr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Evet oradan baktım modelleri

Top Bottom