Neler Yeni

bisiklet tavsiye. 5000max tercihen fat bike

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Bir gün arkadaşın bisikletle çarpıştık arkadaşın bisikleti yarıya bölündü (Salcano Hector) lastiği falan oval oldu. Benim bisiklette göçük bile yok, sadece darbe alan yerlerde boya atması var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yapma.
güzel sağlam bisiklet maşa hariç :d

BabaVoss7

80+ Silver
sanırım btwine kimsenin bi lafı yok gibi askngas

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
1
Bir gün arkadaşın bisikletle çarpıştık arkadaşın bisikleti yarıya bölündü (Salcano Hector) lastiği falan oval oldu. Benim bisiklette göçük bile yok, sadece darbe alan yerlerde boya atması var.

Hocam yapma.

Olabilir. Bu işler bu fiyat bandında biraz şans işi.
niye bende önceden rcx426 vardı wildfire dan daha iyidi valla 2 seneden fazla kullandım en ufak sorun çıkarmadı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
arkadaşlar bisikletten hiç anlamıyorumn açıkçası. motoroum var ama işe gidip geliriken çok uğraşmamak için bi bisiklet alasım var ilerde bunu elektrikliye çevirmek istiyorum.
Fat bike tarzı bu aralar çok hoşuma gidiyor anlayan bilen varsa bir deavantajı avantajı varmıdır acaba. Önerebileceğiniz bir bisiklet varmıdır. ne kadar büyük lursa o kadar iyi olur. 190 boy 95 kiloyum
güzel görünürse katlanırda olabilir.
tercihim hibrit bi bisiklet ön amasörlü düz gidonlu arkada gerek yok amasöre. 5000 ve altı olsa iyi olur
teşekkürler..
Fatbikeler kum vs onlar için şehir içi sakın almayın.İkinci elden rockrider st540,530 bakabilirsiniz alabileceğiniz en iyi modeller bunlar rockriderin farklı modellerine bakmayın bianchi salcano boş.

BabaVoss7

80+ Silver

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Hocam yapma.

Olabilir. Bu işler bu fiyat bandında biraz şans işi.
Bisiklet sağlamlığı öyle mi öğreniliyormuş :peepo2: Sen 95 kilo birine 2metreden düze flat attırsana bakayım ne oluyor

ikinci elde kaç verilir max acaba?
misla bu yani fazla değilmi ne bilim
S beden boyunuza küçük L beden alın

ikinci elde kaç verilir max acaba?
misla bu yani fazla değilmi ne bilim
Yok piyasası böyle 540ların bendede var şuan satsam minimum 6.5kya koyarım stok olsaydı.

BabaVoss7

80+ Silver
Bisiklet sağlamlığı öyle mi öğreniliyormuş :peepo2: Sen 95 kilo birine 2metreden düze flat attırsana bakayım ne oluyor

S beden boyunuza küçük L beden alın
kaç inc olduğunu bilmiyorum yazmışta ondan attım çok kücük değil gibi geldi. bana her bisiklet küçük zaten valla motorda küçük geliyo aksnasgh

kadro boyuymuş sanırım okkey

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
kaç inc olduğunu bilmiyorum yazmışta ondan attım çok kücük değil gibi geldi. bana her bisiklet küçük zaten valla motorda küçük geliyo aksnasgh

kadro boyuymuş sanırım okkey
S beden inanın düşündüğünüzden çok daha küçük,168im altımda küçük kalıyor öyle diyeyim s bedeni.Kadro boyu inç minç çok karışık siz beden olarak large beden alın.Normalde size XL beden önericekler boyunuzdan dolayı ama boyunuza olan ebatın her zaman 1 küçüğü alınır ki kullanırken üstüne yatmayın kontrolü kolay olsun bisikletin.

BabaVoss7

80+ Silver
Martı scooter lar kaç w arkadaşlar biliyomusunuz. Bisiklet yerine scooter almak mabtıklımıdır acaba jullanan varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Martı scooter lar kaç w arkadaşlar biliyomusunuz. Bisiklet yerine scooter almak mabtıklımıdır acaba jullanan varmı?
ben scoowy 1600watt kullanıyorum frenleri dışında memnunum, önerim minimum 800watt bir scooter olur. martılar 250-350watt olması lazım.

BabaVoss7

80+ Silver
ben scoowy 1600watt kullanıyorum frenleri dışında memnunum, önerim minimum 800watt bir scooter olur. martılar 250-350watt olması lazım.
Hocam markayı ilk kez duyuyorum ama. Uxun ömürlülük ve servis açısından teknik servisi olan markaları mı tercih etmeliyim sorun yaşadınızmı şimdiye kadar hiç. Sizinki güzelmiş . Fiyatıda🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Hocam markayı ilk kez duyuyorum ama. Uxun ömürlülük ve servis açısından teknik servisi olan markaları mı tercih etmeliyim sorun yaşadınızmı şimdiye kadar hiç. Sizinki güzelmiş . Fiyatıda🥲
kaza yaptığım için servise götürdüm yaptılar servis konusunda sıkıntı yaşamdım onvo gibi markalar çok satıyor bakılabilir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
arkadaşlar bisikletten hiç anlamıyorumn açıkçası. motoroum var ama işe gidip geliriken çok uğraşmamak için bi bisiklet alasım var ilerde bunu elektrikliye çevirmek istiyorum.
Fat bike tarzı bu aralar çok hoşuma gidiyor anlayan bilen varsa bir deavantajı avantajı varmıdır acaba. Önerebileceğiniz bir bisiklet varmıdır. ne kadar büyük lursa o kadar iyi olur. 190 boy 95 kiloyum
güzel görünürse katlanırda olabilir.
tercihim hibrit bi bisiklet ön amasörlü düz gidonlu arkada gerek yok amasöre. 5000 ve altı olsa iyi olur
teşekkürler..
fat bike uzun mesafelerde seni aşırı yorar tekeri aşırı kalın olduğundan dolayı gerek yol-şehir bakabilirsin 2. elden alman daha mantıklı elektirikliye çevireceğin zaman bi miktar rahat bütçe artar 0 elektirikliler zaten 13k aşşağısı yok 5k ya bulabilmen zor ikinci el bir şey alıp abdullah abi gibi kit ile çevirebilirsen daha iyi olur gibime geliyor

Top Bottom