- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Beyler 2 k bütçem var bisiklet almayı düşünüyorum sizce elektrikli scooter mı almalıyım?
Dağ alcam alırsamYol bisikleti kardeşim
Alıntıyı görüntüle
Elektrikli scooter alırsmam 1800e 23km hıza çıkan var ama bisiklet alırsamda zaten 30 km ye çıkarım.Ben bisiklet seçerdim.
Aynen. Hem hız yönünden, hem de eğlence yönünden (Bana göre) daha iyi.Elektrikli scooter alırsmam 1800e 23km hıza çıkan var ama bisiklet alırsamda zaten 30 km ye çıkarım.
Aynen. Hem hız yönünden, hem de eğlence yönünden (Bana göre) daha iyi.
Yol bisikleti kardeşim
Alıntıyı görüntüle
Ben bisiklet derim.
hidrolik fren disk almaya özen gösteralınır mı? ?Dağ (Kros) Bisikleti Fiyatları - Dağ Bisikleti Markaları - GittiGidiyor
Dağ (Kros) Bisikleti markaları en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Dayanıklı, kaliteli ve yüksek performans gösteren dağ bisikleti modellerini keşfetmek ve dağ (kros) bisikleti satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
kron da bakabilirsinalınır mı? ?Dağ (Kros) Bisikleti Fiyatları - Dağ Bisikleti Markaları - GittiGidiyor
Dağ (Kros) Bisikleti markaları en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Dayanıklı, kaliteli ve yüksek performans gösteren dağ bisikleti modellerini keşfetmek ve dağ (kros) bisikleti satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Neden?hidrolik fren disk almaya özen göster
Amasörü leşkron da bakabilirsin
KRON VORTEX 5.0 Mekanik Disk 26 Jant Profesyonel Dağ Fiyatı
KRON VORTEX 5.0 Mekanik Disk 26 Jant Profesyonel Dağ en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İlk defa duydum bu markayı.alınır mı? ?Dağ (Kros) Bisikleti Fiyatları - Dağ Bisikleti Markaları - GittiGidiyor