Neler Yeni

Bisikletçi bunları kaça yapar?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
git bi fiyat al kral her mahallenin fiyatı farklıdır. 50 100 oynar yani öyle söyleyim ama ortalama 300 liraya patlar dediğin işler. konum olarak çok bilmiyorum çarşıyı biraz biliyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
git bi fiyat al kral her mahallenin fiyatı farklıdır. 50 100 oynar yani öyle söyleyim ama ortalama 300 liraya patlar dediğin işler. konum olarak çok bilmiyorum çarşıyı biraz biliyorum.
wp den sordumda gel bakalım dedi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
lastik aldım yarın geliyor, mitas ocelot kullanacağım 26x2.10

göbek bakımlarını bisikletçiye yaptıracağım nolur nolmaz, bisikleti onun dışında güzel bi temizledim geçen yarın zincir yağı, lastik ve balatalar geliyor.

fren telini değiştireceğim sadece şimdilik, ilerde diskler değişecek çünkü onunla beraber komple değiştirim.
ah be agam mitas pişmanlıktır 3 ay sonra çöp oluyo o lastik

jımalya

80+ Bronze
bisikletciye gidip sorabilirsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar uzun süredir yatan bisikletime bakım yaptıracağım aşağıdaki gibi bir liste hazırladım, ortalama kaça yapar bir bisikletçi?

LİSTE:
Fren teli değişecek
Frenlere genel bir bakım yapılacak
Frenlerin ayarı yapılacak

Vites ayarı yapılacak
Vites teli değişecek

Bisiklet ayna kolu temizlenecek ve bakımı yapılacak

Gidon yatakları ve boğazları temizlenip yağlanacak

Jantlarda Akord kontrolü yapılacak

Ruble temizlenip yağlanacak
Zincir temizlenip yağlanacak

Orta göbek ve jant göbeklerinin bakımı yapılacak
------

Lastikleri kendim takacağım.
sira sira cevap veriyim

-Fren telini bisikletcinden 5tl ye al kendin tak cok basit birsey, ayari fln da basit disk frense balatalarij durumuna bak v frense pabuclarinkine bak

- vites ayari olarak tornavida bile olmadan elinizle ayar yapabilirsiniz youtubeye yaz.

-ayna kolda bosluk yoksa hic goturme bosuna ayarini bozar wd 40 sık biraz pasi gitsin

-gidon rahat donmuyorsa yaptir ama rahat donuyorsa hic ugrasma

-JANTİN akordunu cogu kisi yapamaz ben mersinde 15 tane tamirci gezdim hepsi yapamayiz dediler 1 tanesi yaparim dedi allak bullak akord yapip verdi 80tl aldi dedi senin hatan sen ziplamissin fln dedi bi 50tl ver yapim dedi bende bi s* diyerek ciktim

kendin yapmaya calisma cidden zor bir is shamano gibi yetkili servis noktalarinda yaptirabilirsim tamirciden uzak dur ne akort sehpasi kullaniyorlar nede baska bise adamlar almis anahtari 40tl ye yaparim diyor eliyle olcuyor 😅

-jant gobeklerin de yine bosluk oynama fln varsa bir tamirciye gotur guvendigin yoksa wd 40 sık gec

✓yani tamirciden olabilidigince uzak dur hepsi se**** para icin calisan tipler olmus 1 tane duzgun tamirci yok biyeri yapip biyeri bozuyorlar

ve sen hsrsey icin ramirciye gidersen ...

350 400tl ister

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sira sira cevap veriyim

-Fren telini bisikletcinden 5tl ye al kendin tak cok basit birsey, ayari fln da basit disk frense balatalarij durumuna bak v frense pabuclarinkine bak

- vites ayari olarak tornavida bile olmadan elinizle ayar yapabilirsiniz youtubeye yaz.

-ayna kolda bosluk yoksa hic goturme bosuna ayarini bozar wd 40 sık biraz pasi gitsin

-gidon rahat donmuyorsa yaptir ama rahat donuyorsa hic ugrasma

-JANTİN akordunu cogu kisi yapamaz ben mersinde 15 tane tamirci gezdim hepsi yapamayiz dediler 1 tanesi yaparim dedi allak bullak akord yapip verdi 80tl aldi dedi senin hatan sen ziplamissin fln dedi bi 50tl ver yapim dedi bende bi s* diyerek ciktim

kendin yapmaya calisma cidden zor bir is shamano gibi yetkili servis noktalarinda yaptirabilirsim tamirciden uzak dur ne akort sehpasi kullaniyorlar nede baska bise adamlar almis anahtari 40tl ye yaparim diyor eliyle olcuyor 😅

-jant gobeklerin de yine bosluk oynama fln varsa bir tamirciye gotur guvendigin yoksa wd 40 sık gec

✓yani tamirciden olabilidigince uzak dur hepsi se**** para icin calisan tipler olmus 1 tane duzgun tamirci yok biyeri yapip biyeri bozuyorlar

ve sen hsrsey icin ramirciye gidersen ...

350 400tl ister
yarın lastiği takalımda vites ayarına falan bakalım o zaman yapabildiğimi yaparım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yarın lastiği takalımda vites ayarına falan bakalım o zaman yapabildiğimi yaparım
tek diyecegim tamirci yazan heryerden uzak dur illaki yaptircaksan satis noktalari var cogu yer bakim yapar rica edersen oralara yaptir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1670679841396.png
aga bune

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Arkadaşlar uzun süredir yatan bisikletime bakım yaptıracağım aşağıdaki gibi bir liste hazırladım, ortalama kaça yapar bir bisikletçi?

LİSTE:
Fren teli değişecek
Frenlere genel bir bakım yapılacak
Frenlerin ayarı yapılacak

Vites ayarı yapılacak
Vites teli değişecek

Bisiklet ayna kolu temizlenecek ve bakımı yapılacak

Gidon yatakları ve boğazları temizlenip yağlanacak

Jantlarda Akord kontrolü yapılacak

Ruble temizlenip yağlanacak
Zincir temizlenip yağlanacak

Orta göbek ve jant göbeklerinin bakımı yapılacak
------

Lastikleri kendim takacağım.
200 300 gider knk

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
daha fazla gitcek gibi diğerleriyle beraber
Bazilarin sen Yaparsin Knk Onemlileri Yaptir basit de olsa cok fazla sey yaptirirsan ucuk para alir internete yaz bisiklet temizligi diye temizligi sen yap yaglama ve akord ayarlarini o yapsin

Top Bottom