sira sira cevap veriyim
-Fren telini bisikletcinden 5tl ye al kendin tak cok basit birsey, ayari fln da basit disk frense balatalarij durumuna bak v frense pabuclarinkine bak
- vites ayari olarak tornavida bile olmadan elinizle ayar yapabilirsiniz youtubeye yaz.
-ayna kolda bosluk yoksa hic goturme bosuna ayarini bozar wd 40 sık biraz pasi gitsin
-gidon rahat donmuyorsa yaptir ama rahat donuyorsa hic ugrasma
-JANTİN akordunu cogu kisi yapamaz ben mersinde 15 tane tamirci gezdim hepsi yapamayiz dediler 1 tanesi yaparim dedi allak bullak akord yapip verdi 80tl aldi dedi senin hatan sen ziplamissin fln dedi bi 50tl ver yapim dedi bende bi s* diyerek ciktim
kendin yapmaya calisma cidden zor bir is shamano gibi yetkili servis noktalarinda yaptirabilirsim tamirciden uzak dur ne akort sehpasi kullaniyorlar nede baska bise adamlar almis anahtari 40tl ye yaparim diyor eliyle olcuyor
-jant gobeklerin de yine bosluk oynama fln varsa bir tamirciye gotur guvendigin yoksa wd 40 sık gec
✓yani tamirciden olabilidigince uzak dur hepsi se**** para icin calisan tipler olmus 1 tane duzgun tamirci yok biyeri yapip biyeri bozuyorlar
ve sen hsrsey icin ramirciye gidersen ...
350 400tl ister