Bisiklete bakım için bu parçaları alacağım almam gereken başka bir şey var mı?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Arkadaşlar Salcano Nova 26 Jant bir bisiklete sahibim. Fakat amortisörü çalışmıyor, boyasında aşınmalar var, iç lastikler patlak bide dış lastikler eridi artık.

O yüzden genel bir bakım amacıyla yaz ayına kadar şu parçaları almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum var;

Ortalama bu fiyatlarda daha kaliteli ürünler var mıdır? Varsa link atabilir misiniz?
Başka almam gereken şeyler var mı?

1670002444851.png

+ bisikletçiden balata alacağım.
Hocam balata spreyi, yağ sprey vs. de alınacak. Belirtmeyi unutmuşum.

evet bende de paslar var
bu arada bisikleti komple söküp mat siyah ile boyamak daha iyi olur ama uğraşmaya değer mi bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim attığımda mekanik uyumlu yuvarlakdan daha iyidir

1670013086983.png

arkadaşlar alacaklarım böyle şuan

@ConquerorXIV

1670412833999.jpeg

1670412841735.jpeg

rublenin böyle olması normal değil di mi? Zamanında balata spreyi ile vs. de çıkmamıştı

Bi acord anahtarı da alsan fena olmaz hocam.

Benim evde hidrolik yağı değiştirmek için kullanılan ekipmanlar bile var, biraz abartabiliyorum bu bakım işlerini. :)

Benim evde hidrolik yağı değiştirmek için kullanılan ekipmanlar bile var, biraz abartabiliyorum bu bakım işlerini. :)
@ConquerorXIV

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

rublenin böyle olması normal değil di mi? Zamanında balata spreyi ile vs. de çıkmamıştı

Bi acord anahtarı da alsan fena olmaz hocam.
ayrıca discord varmı hocam

ayrıca discord varmı hocam
Hocam normal gibi duruyor ancak üzerindeki yağ demizlendikten sonra bakmak lazım, ruble sökme anahtarı ile rubleyi söküp temizlemeni tavsiye ederim.
Alakasız olabilir ancak iyi bir bisikletçi varsa göbek bakımlarını da yaptırmakta fayda var.

Hocam normal gibi duruyor ancak üzerindeki yağ demizlendikten sonra bakmak lazım, ruble sökme anahtarı ile rubleyi söküp temizlemeni tavsiye ederim.
Alakasız olabilir ancak iyi bir bisikletçi varsa göbek bakımlarını da yaptırmakta fayda var.
lastikleri, balataları ve zinciri hallettikten sonra bisikletçiye genel olarak göstereceğim

temizlemen lazım
temizlenmiyor hocam sorun orda

1 yıl öncede aynı şekildeydi, 1 tane balata temizleyici harcadım sırf bunun için gene çıkmadı

Geri