Bisikletimi kaça satabilirim?

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
Yeni bisiklet aldığım için eski bisikletimi satıyorum. Salcano Hector 26 Jant 3*7 vitesdir. Kadrosunda az da olsak kılcal çizikler bulunmaktadır. Shıamo vitesdir. Lastikleri şuana kadar hiç patlamayıp dişleri yeni gibidir. Nerdeyse hiç kullanılmamıştır. Garaj bisikletidir. Sizce ben bu özelliklere sahip bisiklete ne kadara satabilirim. @Windows 10 Aşığıyım

IMG_20220728_152208.jpg

3000 TL civarlarında yeni satıyorlarsa sen de 2000 TL civarlarına satabilirsin. Baktın olmuyor 1800-1700
Teşekkür ederim, bu shıamo vites salcanolar özel üretilmiş diyorlar doğru mu? Şimdi ki salcanolara bakıyorum da vitesleri hep başka marka.

bence özel vites olması fiyatı fazla etkilemez ama cidden özelse eğer az biraz daha değerlidir
Teşekkür ederim, bu shıamo vites salcanolar özel üretilmiş diyorlar doğru mu? Şimdi ki salcanolara bakıyorum da vitesleri hep başka marka.

Yanlış anlama giriş model bisikletlerde ya zayıf model yada sahte model vites sistemi ile topluyorlar.
Sendeki Shimano ise biraz şanslısın. Ama Shimano viteslerin sahteleri cirit atıyor piyasada unutma.

Giriş seviyye Orijinal shimano kullanıyorum bende.
Shimano Tourney TY-21
Bakımını yaparak 5000 km kullanmışım. Hala da çalışıyor fakat garip sesler geliyor artık. Zor ayarlanıyor mesela.

3000 TL civarlarında yeni satıyorlarsa sen de 2000 TL civarlarına satabilirsin. Baktın olmuyor 1800-1700
Benim corelli via 1.2 29jant kaça gideki vites sistemi kaset shimano fren papuçu çok iyi yeni taktım performansı yüksek baradine papuç var yağ bakımını 2 ayda 1 yada bir yapmıştım alalı 1.5 sene oldu yaklaşık( 2021 model) pedalın köşesi kırıldı tek sorun bu kaça satarım

Yanlış anlama giriş model bisikletlerde ya zayıf model yada sahte model vites sistemi ile topluyorlar.
Sendeki Shimano ise biraz şanslısın. Ama Shimano viteslerin sahteleri cirit atıyor piyasada unutma.

Shimano Tourney TY-21
Bakımını yaparak 5000 km kullanmışım. Hala da çalışıyor fakat garip sesler geliyor artık. Zor ayarlanıyor mesela.
Sahte ya da orjinal olduğunu nasıl anlarım shıamo isede mi 2000 TL yazayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Shimano Tourney TY-21
Ben bunu zamanında salcanonun fabrikasından almıştım sahte olmasının imkanı var mı ki? Bilmediğim için soruyorum da

Tourney shimano ise çok işe yaramaz , çakmalara göre iyidir tabi ama altus altı iş yapmaz

Tourney shimano ise çok işe yaramaz , çakmalara göre iyidir tabi ama altus altı iş yapmaz
Vites kolunda revoshift yazıyor ama vites aktarıcısının modelini bilmiyorum ama shimano olduğunu biliyorum her ay yağ bakımını da yapıyordum. https://www.hepsiburada.com/shimano...agaza=gerezlimotor&url_src=and-product-detail
Şuan bisiklet garajda olduğu için vitesinin modelini bilmiyorum ama yarın fotoğrafını çekip atarım

Geri