Neler Yeni

Bisikletimin Bakım Zamanı Geçti

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Yaklaşık 1-2 ay önce bir bisiklet aldım, aldığım yer bir ay sonra getir ilk bakımları ücretsiz yapalım dedi. Benim de bisiklet kullanmaya vaktim olmadığından getirmedim. Toplam 20 km anca yapmışımdır, şimdi disklerden ses geliyor.
Bakıma götüreceğim ama süresi 1-2 hafta kadar geçti bir sıkıntı olur mu?

Bünyamina

80+ Platinum
Yaklaşık 1-2 ay önce bir bisiklet aldım, aldığım yer bir ay sonra getir ilk bakımları ücretsiz yapalım dedi. Benim de bisiklet kullanmaya vaktim olmadığından getirmedim. Toplam 20 km anca yapmışımdır, şimdi disklerden ses geliyor.
sıkıntı olmaz götür yardımcı olur ücret almaz 1 ay oldu abi de geldim

Myst3ry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Can
İlk ücretsiz bakım kısa sürede halledilen genellikle genel kontrollerden oluşur baştan sona detaylı bir bakım değildir. Bu yüzden süresi geçse de sorun etmezler hallederler çoğunlukla.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sorun çıkartmaz,1 ay sonra gel demelerinin sebebi sarsıntıdan veya başka bir sebepten vidalarda gevşeme falan olursa diye yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
metin sevim
Bir sıkıntı olmaz götür,para alırlarmı bilmem.Diskten ses gelmesi yağını değiştirmediğinden olabilir,markadan markaya kaliteden değişebilir

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
:D Bisikletinde senden kaynaklı olmayan bir sorun olduğu zaman götürüp her zaman sorununa ücretsiz baktırabilirsin. Garantisi bunun için var.

Top Bottom