Neler Yeni

Bisikletin ön tekerleginden gelen ses

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
Bisikletin direksiyonunu sağa sola cevirdigim zaman tık tık sesler geliyor. Maşadan mı yoksa tekerlekten mi geldiğine çok emin değilim ama maşa kilitliyken de geliyor lastiği tutup sağa sola hareket ettirince de geliyor sorunu kendim çözebilir miyim acaba ?
Bisiklet : ümit accrue 2756

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
janttın bilyeleri dağalmıştır göbek kısmındaki
Bisikletin ikinci bakımını yapmaya götürdüğümde söylesem hallederler mi yoksa kendim yaptirmaya kalksam ne gibi fiyat çıkar

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

Arda.b.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Arda Bekit
kendin yapamazsın bisikletçi halleder fiyat konusunda bir şey söyleyemem ama çok fiyat çekmezdir

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
tekeri hareketsiz oynattığında ses geliyor ise sorun, jant değil maşadan olma ihtimali daha yüksek
Dediğim gibi bakımda söylesem yaparlar mı veya kendim yaptirmaya kalksam yuksek bi fiyat mi tutar

panizher

80+ Silver
Bilye göbek dagilmiştir buyuk ihtimal

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Dediğim gibi bakımda söylesem yaparlar mı veya kendim yaptirmaya kalksam yuksek bi fiyat mi tutar
garanti devam ediyor ise servise götürebilirsin. maşa veya göbek ise zaten sanmıyorum sizin yapabileceğinizi, ben yapamam yani.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
garanti devam ediyor ise servise götürebilirsin. maşa veya göbek ise zaten sanmıyorum sizin yapabileceğinizi, ben yapamam yani.
Daha 3-4 ay civarı oldu bisikleti alalı garantisi devam ediyor ben bakıma götürdüğümde sorayım bakalım duruma göre halletcez birşeyler. Teşekkür ederim

arka ön teker bilyalar dağılmıştı jant teli değişti freni de yaptırdım 50 tl verdim yaptırmalısın onu en kısa zamanda yoksa yolda dağılır yere yapışırsın yaşadım çünkü

Top Bottom