Neler Yeni

Bisikletle 45 Km/h ile Giderken Düştüm

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar valla cok ucuz atlattığımı düşünüyorum cidden şuan hastanede olabilirdim.Allaha şükür cok ciddi birşeyim yok mont giymemiş olsam kollar felan çok feci olurdu giyilmeyecek hale geldi.Ellerim baya soyuldu bide galiba burkulma gibi bir şey var çok hareket ettirmiyorum acıyor.Sol tarafıma düştüm yuvarlandım bi 5 metre 3 4 kere takla atmışımdır heralde.Baldırlarım yine baya soyuldu çok feci yanıyolar.Asfalt yanığı gibi değil tabi ama yinede soyuldu baya.Sağ dizim soyuldu.Ufak şeylerle atlattım valla.Kaza sebebimde kanser eder insanı yolda boylu boyuna değilde kenarında bi 30 40cm lik(boyuna değil enine)kasis gibi bi yükseklik vardı gece oldugu için bisikletin önünde ışıkds olmadığı için göremedim.Nasıl oldu bilmiyorum bisiklet altımda kaydı gitti baya sürüklendi bende düştüm yere işte.Daha öncede çok gitmiştimde o yokuştan onu hiç farketmemisim.Bi soyulmalara ne iyi gelir tavsiyeniz var mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,574
İsim
uwu
Arkadaşlar valla cok ucuz atlattığımı düşünüyorum cidden şuan hastanede olabilirdim.Allaha şükür cok ciddi birşeyim yok mont giymemiş olsam kollar felan çok feci olurdu giyilmeyecek hale geldi.Ellerim baya soyuldu bide galiba burkulma gibi bir şey var çok hareket ettirmiyorum acıyor.Sol tarafıma düştüm yuvarlandım bi 5 metre 3 4 kere takla atmışımdır heralde.Baldırlarım yine baya soyuldu çok feci yanıyolar.Asfalt yanığı gibi değil tabi ama yinede soyuldu baya.Sağ dizim soyuldu.Ufak şeylerle atlattım valla.Kaza sebebimde kanser eder insanı yolda boylu boyuna değilde kenarında bi 30 40cm lik(boyuna değil enine)kasis gibi bi yükseklik vardı gece oldugu için bisikletin önünde ışıkds olmadığı için göremedim.Nasıl oldu bilmiyorum bisiklet altımda kaydı gitti baya sürüklendi bende düştüm yere işte.Daha öncede çok gitmiştimde o yokuştan onu hiç farketmemisim.Bi soyulmalara ne iyi gelir tavsiyeniz var mı?
Geçmiş olsun o kasıs dediğiniz yerin aydınlatması azsa belediyeye sikayet edin a101 e fln güneş enerjili küçük LED lambalar oluyor 100tl fln ondan al önüne kelepçeyle sabitle karanlık kısımlarda lambanın önüne elinle bı dokun oto açılır

eneskaya6

80+ Silver
Kantaron yağı tavsiye ederim gün icerisinde sür hep baya faydali. Bide özel merhemler oluyor

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun o kasıs dediğiniz yerin aydınlatması azsa belediyeye sikayet edin a101 e fln güneş enerjili küçük LED lambalar oluyor 100tl fln ondan al önüne kelepçeyle sabitle karanlık kısımlarda lambanın önüne elinle bı dokun oto açılır
Bisikletin ön lambası vardıda vidasını bulamadım diye takamamıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kantaron yağı tavsiye ederim gün icerisinde sür hep baya faydali. Bide özel merhemler oluyor
Yarın bakarım artık eczaneye şimdi üstüme birsey giyebilecek gibi değilimde evde ne önerirsin pamuğa kolonya döküp bi sürdüm o kadar duruyor şuan böyle

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Geçmiş olsun. Ebike mı kullanıyon?
Evet Bisan folding f2 hayatımda israf ettiğim en büyük para şu bisiklete verdiğim paradır.Hiç memnunda değilim

27.5a almışt birde indirim vardı güya daha ucuza daha iyisi varmış

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,557
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Evet Bisan folding f2 hayatımda israf ettiğim en büyük para şu bisiklete verdiğim paradır.Hiç memnunda değilim

27.5a almışt birde indirim vardı güya daha ucuza daha iyisi varmış
Peki fiyatı geçelim. Başka Nelerinden memnun değilsin? Almak isteyenler görsün mesajını bari

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Peki fiyatı geçelim. Başka Nelerinden memnun değilsin? Almak isteyenler görsün mesajını bari
Ekranı kötü,tekerlekleri zaten çok büyük onu bisiklet süren herkes anlarda ben ilk defa bisiklet aldığım için zararının ne olabileciğini tam kavrayamadım.Elektriği olmadan kendin pedal atmaya çalışsan çok yoruluyorsun.30km menzili var dedi.Alalı daha 2 ay oldu 18 19km yi zor görüyor.Ekranın tutacağı kopuk geldi kendim bantla felan yapıstırdım en yakın bayisi uzak olduğu için.Vidaları eksik geldi.Frenleri 2 haftada bir kendim sıkmak zorudayım kendi kendine çok hızlı şekilde gevşiyor.Benim en sevmediğim noktası en fazla 25le gidiyor.Yetmiyor bana o hız.Kaza yaptım belki ama 2 ay içinde 950km yol yaptım.Çok yavaş kalıyor günlük 20km sürmem gereken mesafe var.Dediğim gibi bilgisiz olduğum icin aldım.Aslında söyle oldu aldıktan sonra 25kmin az olduğunu anladım.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Doktora gittiniz mi? Ben de bisikletten düşmüştüm. Bileğim ağrıyordu. Film çekildi çatlak demişlerdi. Doktora gitmenizde fayda var. Geçmiş olsun.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok ya o kadar kötü değil hafif bi ağrı var.Çatlak olduğunu zannetmiiyorum.
Bence gidin. Hem eliniz falan soyuldu yazmışsınız. Krem falan verir. Direkt acile gitseniz de olur. Oradan gerekli yerlere yönlendiriyorlar.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Bence gidin. Hem eliniz falan soyuldu yazmışsınız. Krem falan verir. Direkt acile gitseniz de olur. Oradan gerekli yerlere yönlendiriyorlar.
Şuan yatağımda yatıyorum sızlama ve yanmalar yavaş yavaş hafifliyor hiç yerimden kalkasım yok yarın giderim durmazss agrısı

Top Bottom