Neler Yeni

Bitcoin Madenciliği Hakkında Bilgi

Wiennx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cebrail
Her kese selamlar dostlar :)
Bitcoin madenciliği hakkında birkaç video izledim ve etkilendim açıkcası ardından araştırma da yaptım kendimce ama hâlâ aklımda birkaç soru var 1. Anakarta aynı marka ve model ekran kartı mı takmalıyız
2.Diyelim ki elektrikler gitti ne olucak en baştan mı başlicam her şeye
3. Sistemi kapattıkdan sonra otomotik olarak işlemi sonlandırıyor mu yoksa restart edilmiş gibi sıfır dan mı başlicak

BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA HER TÜRLÜ VE FİKİR ALIŞVERİŞİNE AÇIĞIM
TEŞEKKÜRLER İYİ GECELER :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Madencilik için ne kadar yatırım yapıcaksın ? Şu zamandan iyi para yatırıp sabretmen lazım yoksa zarar edersin.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
elindeki ekran kartı nedir pek bişey kazabileceğini sanmıyorum ama kart marka modelini merak ettim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Mining yapıcam PC açık kalıcak sürekli

Dostum mining için 1 tane ekran kartı hiç bir işe yaramaz PC ne yazık olur, Mining den ciddi gelir elde etmek istiyor isen 6 basamaklı TL miktarlarına çıkmalısın yani minimum 150K TL gibi, en azından bi 60-80 tane ekran kartı aralıksız çalışmalı, bi PC ile olucak iş değil.

Furkan1461

80+ Silver
Dostum mining için 1 tane ekran kartı hiç bir işe yaramaz PC ne yazık olur, Mining den ciddi gelir elde etmek istiyor isen 6 basamaklı TL miktarlarına çıkmalısın yani minimum 150K TL gibi, en azından bi 60-80 tane ekran kartı aralıksız çalışmalı, bi PC ile olucak iş değil.
RX kartlar tercihtir genelde bunun için. Piyasada bulunan çoğu RX bu yüzden mining.

Wiennx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cebrail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
RX kartlar tercihtir genelde bunun için. Piyasada bulunan çoğu RX bu yüzden mining.
Şuan aklımda msı z270 a pro anakart ve başlangıç olarak 2 ekran kartı ile başlamayı planlıyorum her ay 1 ekran kartı daha ilave edicem yani toplmda 3-4 tane ekran kartı takıcam ayrıyetten sadece mining yapıcam bilgisayarda anakart ve işlemci tarafını fanlar ile doldurucam böyle yapmayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

elindeki ekran kartı nedir pek bişey kazabileceğini sanmıyorum ama kart marka modelini merak ettim
Henüz bir şey almadım almaya başlarsam redeon rx 580 almayı planlıyorum

Madencilik için ne kadar yatırım yapıcaksın ? Şu zamandan iyi para yatırıp sabretmen lazım yoksa zarar edersin.
Ortalama 5-6 k kadar

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Şuan aklımda msı z270 a pro anakart ve başlangıç olarak 2 ekran kartı ile başlamayı planlıyorum her ay 1 ekran kartı daha ilave edicem yani toplmda 3-4 tane ekran kartı takıcam ayrıyetten sadece mining yapıcam bilgisayarda anakart ve işlemci tarafını fanlar ile doldurucam böyle yapmayı planlıyorum

Ortalama 5-6 k kadar

5 6K ya bir şey yapmazsın dostum, elektirik faturası ve ekran kartlarına harciyacağın parayı bike çıkartamassın.

Impe

80+ Silver
5 6K ya bir şey yapmazsın dostum, elektirik faturası ve ekran kartlarına harciyacağın parayı bike çıkartamassın.
elektrik faturası en fazla 1000falan gelir onu cebinden öderde ekran kartlarını boşa yıpratırsın

Ortalama 5-6 k kadar
aylık 5-6k mı?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Kaan

Ortalama 5-6 k kadar
hiç girme buişlere o parayla pek bişey yapamazsın min 150k falan lazım

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
fatura yüksek gelirse bir anda araştırmıyorlar mı ? yasal mı şuan Türkiye de?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom