Neler Yeni

Bitcoin Madenciliği Para Kazandırır mı?

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
Bilgisi olanlar varmı birde ben anlamadım videolarda nasıl maden filan kazma olayı yokmu hiç bilmiyorum gülmeyin lütfen

G.P.U

80+ Silver
Bilgisi olanlar varmı birde ben anlamadım videolarda nasıl maden filan kazma olayı yokmu hiç bilmiyorum gülmeyin lütfen
Bir tane youtuber yaklaşık 9 tane 5600 5700xt karışık bi mining sistemi yapıyordu ve bunun ayda 500tl elektrik faturası getirdiğini söylüyordu ama bu ona ayda 10.500 tl kazandırıyormuş sen düşün artık

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1- Bitcoin normal PC'ler ile kazılamaz. Ethereum vs. kazımı PC'ler ile yapılır.
2- Düzgün bir kazanç için en az 10-15.000 TL gözden çıkarılmalıdır. (Artık 15.000 TL bile az da neyse)
Dediğin gibi bir olayı yok. PC'lerdeki ekran kartı ile kazılıyor. Yani maden kazma değil.
Sistemdeki ekran kartı tam yükte çalışır. Parası olan için güzel bir gelir kaynağı şuan.

robin

80+ Silver
daha önce madencilik yaptıysan sıkıntı yok bide kol gücü lazım kazı için.

black4949

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Bitcoin normal PC'ler ile kazılamaz. Ethereum vs. kazımı PC'ler ile yapılır.
2- Düzgün bir kazanç için en az 10-15.000 TL gözden çıkarılmalıdır. (Artık 15.000 TL bile az da neyse)
Dediğin gibi bir olayı yok. PC'lerdeki ekran kartı ile kazılıyor. Yani maden kazma değil.
Sistemdeki ekran kartı tam yükte çalışır. Parası olan için güzel bir gelir kaynağı şuan.
1 adet 3080 suprim x ile olurmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha önce madencilik yaptıysan sıkıntı yok bide kol gücü lazım kazı için.
Yemezlerrrrr

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğuş Can Taygan
Merhaba, bitcoin madenciliği yapabileceğiniz sistemler mevcuttur.

Bunlardan ilki sadece işlemci gücü ile bu işi yaparken, ikincisi hem ekran kartı hem de işlemciyi kullanmaktadır. Her ikisini de aktif olarak kullanıyorum aşağıda linklerini bırakıyorum.

Her iki sistemde referans getirdikçe büyüyen ve katlanan sistemler mantığındadır. Herkes birbiri üzerinden kazanmaktadır. Yani tüm forum birbirine referans olsa Belki de 1 yılda 1 bitcoin olmasa da, çeyrek bitcoin çıkartırız. Bu da büyük bir para.

Seçenek 1:
CrytptoTab Browser( Sadece işlemci ) Aynı anda farklı ürünlerin madenciliğini ekran kartı ile yapanlar için ideal.

cryptotab-browser-mining.jpg

Seçenek 2:

Computa Mining ( Hem GPU hem de işlemci ) Daha başarılı. Daha hızlı.

laptop-miner.png

Görseller Temsilidir. Tüm herkesi takım olmaya davet ediyorum.

Önemli Not: Internet Security ve diğer antivirüs programları bu ve benzeri araçları risk aracı olarak görebilmekte olup kapatmanızı tavsiye ediyorum. Programlar yasaldır. Mining herhangi bir suç değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Merhaba Sorması ayıptır kaç günde 5cent yaptınız acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,129
Üyeler
167,790
Son üye
lillil
Top Bottom