Neler Yeni

Oyunlara para yatırma hastalığım var acil yardım lazım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Elbette oyuna para yatırabilirsin ama bu aşırı derecede olduğu zaman senin de bahsettiğin gibi özel hayatından kıyafetinden yiyeceğinden ihtiyaçlarından feragat ediyorsun, böyle olması senin hayatını olumsuz yönde çok fazla etkiler, oyuna vereceğin paraya kıyafet al dışarı çık güzel bi yemek ye yada kendine elle tutulur işine yarayacak şeyler satın al, yada biriktirmeyi dene. Paranı verimli bir şekilde harcaman için çok fazla seçeneğin var, bunları düşün tart ve hangisi sana hitap ediyorsa ne yapmak istiyorsan ona göre harca paranı...

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,958
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bilgisayarım o kadar iyi bir bilgisayar değil hatta hiç iyi bir bilgisayar değil valorantı bile 1920x1080de 50 60 fps oynatıyor ama ben sadece oyunlara para yatırıyorum lütfen bana yardım edin. oyunlara şuanda toplam yatırdığım para abartmıyorum 10.000 TL yi geçmiştir daha geçen gün elime 800 TL para geçti gittim gene oyuna yatırdım sonra 800tl yatırdığım oyundan sıkıldım dışarıda giymeye sadece 1 tane kıyafet 1 tane eşofmanım var harbiden ne yapacağım bilmiyorum parayla ne alabilirim onuda bilmiyorum sadece oyuna yatırıyorum gerçekten keşke böyle olmasa ama başka bir şey yapamıyorum henüz yaşım 14 bu hastalığı nasıl giderebilirim anlattıklarımın hepsi abartısız gerçek.
bende aynı şekilde üstüme başıma almak yerine saçma şeylere harcıyorum oyunlara yatırdığım para max yatırımlık (csgoda skin alıp bekletmek) bir hedef koy kendine o hedefe ulaşmak için para biriktir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
bende aynı şekilde üstüme başıma almak yerine saçma şeylere harcıyorum oyunlara yatırdığım para max yatırımlık (csgoda skin alıp bekletmek) bir hedef koy kendine o hedefe ulaşmak için para biriktir
Usta sen niye hep kendı yaptığın hareketlerin tersini öğütluyorsun

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,958
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Usta sen niye hep kendı yaptığın hareketlerin tersini öğütluyorsun
dediğimi yap yaptığımı yapma şu tavsiyelerimi kendimde uygulasaydım 10/10 hayatım vardı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,958
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Zepett8

80+ Bronze
Bilgisayarım o kadar iyi bir bilgisayar değil hatta hiç iyi bir bilgisayar değil valorantı bile 1920x1080de 50 60 fps oynatıyor ama ben sadece oyunlara para yatırıyorum lütfen bana yardım edin. oyunlara şuanda toplam yatırdığım para abartmıyorum 10.000 TL yi geçmiştir daha geçen gün elime 800 TL para geçti gittim gene oyuna yatırdım sonra 800tl yatırdığım oyundan sıkıldım dışarıda giymeye sadece 1 tane kıyafet 1 tane eşofmanım var harbiden ne yapacağım bilmiyorum parayla ne alabilirim onuda bilmiyorum sadece oyuna yatırıyorum gerçekten keşke böyle olmasa ama başka bir şey yapamıyorum henüz yaşım 14 bu hastalığı nasıl giderebilirim anlattıklarımın hepsi abartısız gerçek.
Crack oynamaya başla sorunun çözülür. (!)

Berke123

80+ Bronze
bu bir hastalık mı sence? bence parayı saçma saçma harcayıp vicdanını rahatlatmak için hastalık diyosun madem oyuna para yatırmayı bırakamıyosun direk oyunu bırak biraz sosyalleş farklı hobiler edin oyun yerine başka şeyler koymayı dene ailen de sana destek verecektir bu konuda

Top Bottom