biz onların problemlerini çözüyoruz onlarda bitcoin veriyor gibi düşünebilirsinArkadaşlar bura da haram olup olmadığını söylemenizi istemiyorum. Sadece öğrenmek istediğim şu. Biz bitcoin üretince bitcoin şirketimidir nedir ne kazanıyor? Bana bu önemli.
Mining dememiş kibiz onların problemlerini çözüyoruz onlarda bitcoin veriyor gibi düşünebilirsin
tam bilmiyorum ama sanırım bitcoin işlerine yardım ediyoruz transfer vbPeki o çözdüğümüz problemler ne işe yarıyor?
Ha uretmekkkk.Mining dememiş ki
Kripto paralar belli başlı şifreleme algoritmalarından oluşuyor ve bu algoritmaları oluşturmak için yüksek işlem gücü yetiyor. Madencilikle de kripto para üretimi için ekran kartını kullandırdığın için belli bir yerden sonra sana ödül veriyor.Arkadaşlar bura da haram olup olmadığını söylemenizi istemiyorum. Sadece öğrenmek istediğim şu. Biz bitcoin üretince bitcoin şirketimidir nedir ne kazanıyor? Bana bu önemli.
Kripto paralar belli başlı şifreleme algoritmalarından oluşuyor ve bu algoritmaları oluşturmak için yüksek işlem gücü yetiyor. Madencilikle de kripto para üretimi için ekran kartını kullandırdığın için belli bir yerden sonra sana ödül veriyor.
Ondan ziyade kendi parçamızın üretime yolluyoruz ve maaş misali bir ücret ödeniyor.Yani bitcoinmi üretiyoruz?