Mr. Edri
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 26
- Reaksiyon skoru
- 23,310
Para gibi, geçerli olan yerlerde harcanabiliyor.Peki o ürettiğimiz bitcoin ile ne yapılıyor?
Para gibi, geçerli olan yerlerde harcanabiliyor.Peki o ürettiğimiz bitcoin ile ne yapılıyor?
Kendi para birime çevirip kullanıyorsun sanırım.Peki o ürettiğimiz bitcoin ile ne yapılıyor?
Kendi para birime çevirip kullanıyorsun sanırım.
Artısını eksisini iyi tartın.Bu işin içinde hep kar yok.Şu an için yapmak mantıklıdır sanırım.Öyle ise bir girişiyim şu işe.
Artısını eksisini iyi tartın.Bu işin içinde hep kar yok.Şu an için yapmak mantıklıdır sanırım.
Ya nolur nolmaz şimdi bu Bitcoin kumar gibi biraz.Bi bakmışsınız yarın bir gün aniden çakılıvermiş bitcoin fiyatları.O yüzden dedim yani öyle.Ama şu durumda tabii ki Bitcoin fiyatları yüksek olduğu için kar etme olasılığınız daha yüksek.Hep kar yok derken? Tam olarak açıklayabilir misiniz?
Bu işin artısını eksisini iyi kavrayın yani o yüzden dedim.Ya nolur nolmaz şimdi bu Bitcoin kumar gibi biraz.Bi bakmışsınız yarın bir gün aniden çakılıvermiş bitcoin fiyatları.O yüzden dedim yani öyle.Ama şu durumda tabii ki Bitcoin fiyatları yüksek olduğu için kar etme olasılığınız daha yüksek.
Ya nolur nolmaz şimdi bu Bitcoin kumar gibi biraz.Bi bakmışsınız yarın bir gün aniden çakılıvermiş bitcoin fiyatları.O yüzden dedim yani öyle.Ama şu durumda tabii ki Bitcoin fiyatları yüksek olduğu için kar etme olasılığınız daha yüksek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu işin artısını eksisini iyi kavrayın yani o yüzden dedim.