Neler Yeni

Bitcoin satın alma tavsiye

Cendere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Ergül
Arkadaşlar bitcoin almak için nasıl bi yol izlenmeli bi kaç milyar para yatırıp şansımı denemek istiyorum hangi sitelerden alınabilir? Şimdiden teşekkür ederim

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Sadece site önerin arkadaşlar, böyle yapabilirsiniz veya bu kadar alsanız biraz bekleyip bunu yapsanız vs. gibi yorumlar yapmayın. Yatırım danışmanlığından belge almadan yatırım tavsiyesi yaparsanız büyük cezaları var aman dikkat!!!!!!! Benim düşüncem Türk borsalarına site olarak girmemen, Binance kullanıyorum ben ve güzel gidiyor, problemi yok.

Cendere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Ergül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece site önerin arkadaşlar, böyle yapabilirsiniz veya bu kadar alsanız biraz bekleyip bunu yapsanız vs. gibi yorumlar yapmayın. Yatırım danışmanlığından belge almadan yatırım tavsiyesi yaparsanız büyük cezaları var aman dikkat!!!!!!! Benim düşüncem Türk borsalarına site olarak girmemen, Binance kullanıyorum ben ve güzel gidiyor, problemi yok.
Teşekkür ederim önerin için 👍

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kripto para alım satımı yapabileceğin borsa belirlemen gerek. Sonra kayıtı oluşturup, onaylatacaksın. Para yatıracaksın, borsadan hangi kripto parayı almak istersen alacaksın.
Kripto para borsalarının listesine buradan bakabilirsin.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Arkadaşlar bitcoin almak için nasıl bi yol izlenmeli bi kaç milyar para yatırıp şansımı denemek istiyorum hangi sitelerden alınabilir? Şimdiden teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,661
Üyeler
160,420
Son üye
Samet4487
Top Bottom