Yeni başlayacaksan pek mümkün değil, hatta kaybedersin.Yani 1 yılda o adamın kârının üstüne çıkabiliriz fazlasıyla ?
Al sat yapmayayım mı yani ama birçok kişi al sat yapıp para kazanıyor herkes doğuştan öğrenmiyor herhalde.Al sat yeni yatırımcılara göre değil 2 kazanırsın 3. ye bir bakmışsın sermaye yok. Kripto paraların olayı zaten merkeziyetsiz olması, gizli olması, güvenilir olması ve de kazandırması aksi halde bu piyasada 2 trilyon dolardan fazla para bulunmazdı. Yeni yatırımcılar, yüksek risk almak istemeyen biz garibanlar için en basit yöntem destek noktasından alıp direnç noktasında satmak alıcaksın orta-uzun vade bekleyeceksin doğru zamana denk geldiysen ve sepet yaptıysan kâr etme durumun yüksek.
Yok hocam umutlanmayın yeni başladıysanız mümkün değil, deneyim gerekiyor.Yeni başlayacağım ama eğitim seti felan aldım ordan öğreniyorum ve 1 yılda bunu yapmayı planlıyorum
Al sat yapmayayım mı yani ama birçok kişi al sat yapıp para kazanıyor herkes doğuştan öğrenmiyor herhalde.
Piyasayı dediğiniz gibi tam bilmiyorum yeni başladım ve aldığım eğitim setinden trend çizgileri, grafik okuma, nerede alıp satılmalı, ve daha çok video var bunları daha izlemedim ve bunları öğrensem büyük kâr edebilirmiyim diye merak ettim o yüzden böyle bir soru sordumAl sat için iyi sermaye lazım ki komisyon ödeyip borsaları zengin etme. Sıfırdan veya düşük bütçeyle başladıysan al sat çok riskli yani aslında deneyimli yatırımcılar hatta balina denilen büyük şirketler bile (benim gördüğüm kadarıyla) al sat yapmak yerine sağlam alım yapıp uzun vade bekliyorlar ve kar realizasyonu yapıp yollarına devam ediyorlar. Borsalar komisyon dışında kısa yoldan zengin olmak isteyenlerin parasını da cukkalıyor mesela bir arkadaşım btc 40 bin usd iken sağlam alım yapmıştı ve btc zirvedeydi illaki düzeltme yapması gerekiyordu ama o arkadaşım btc 30 bine düştüğünde panikle satış yaptı ve zarar etti halbuki 3 hafta daha bekleseydi neredeyse 2x kar etmiş olacaktı.
Demem o ki al sat bilene iyi kazandırır ama foruma gelip "al sat yapsam kazanır mıyım?" diye sorduğuna göre piyasayı bilmediğini farz edip o şekilde yorum yaptım elbette yapabilirsin hatta para vermene de gerek yok youtube tıklım tıklım kripto para eğitimleriyle dolu
Kesinlikle imkansız değil biraz önüne taş koymuş gibi yazmışım benim hatam . Sadece demek istediğim şu biraz sabır ve tecrübe gerekiyor yapamam edemem diye düşünmeyin sonuçta kendi riskini alacaksın.Piyasayı dediğiniz gibi tam bilmiyorum yeni başladım ve aldığım eğitim setinden trend çizgileri, grafik okuma, nerede alıp satılmalı, ve daha çok video var bunları daha izlemedim ve bunları öğrensem büyük kâr edebilirmiyim diye merak ettim o yüzden böyle bir soru sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhalde yeni başladığımdan dolayı imkansız yardım edenlere teşekkür ederim.
Teşekkür ederim 1 yıl deneyeceğim umarım dediğiniz vasıflara ulaşmam zor ve uzun olmazKesinlikle imkansız değil biraz önüne taş koymuş gibi yazmışım benim hatam . Sadece demek istediğim şu biraz sabır ve tecrübe gerekiyor yapamam edemem diye düşünmeyin sonuçta kendi riskini alacaksın.