Yardım Bitcoin'e yatırım yapmalımıyım?

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Arkadaşalar elimde 1000tl var bunu al sat şeklinde btc pro üzerinde kullanmak istiyorum. Sizce mantıklı mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eğer piyasaya hakim değilseniz bence parayı israf etmek olur bu.

İşi bilmiyorsan işi bilenlere para yedirmekten başka hiçbirşey yapmazsın.

Peki bir 100tl ile denesem 20-30tl flan kazanamazmıyım ( DENEMEK AMAÇLI ).
Sonuçta kimse anasının karnından bu işin uzmanı olarak çıkmıyor.
Evet böyle yapmalısın. 100 lira riske edilebilir bir para. KAr edebildiğini deneyimledikten sonra at büyük parayı.

Evet böyle yapmalısın. 100 lira riske edilebilir bir para. KAr edebildiğini deneyimledikten sonra at büyük parayı.
Hocam bu konuyu açtığımda btc nin tl karşılığı 264.000tl civarındaydı şuan 281.000tl. Eğer bu konuyu açtığımda 1000tl yatırsaydım ne kadar para kazanırdım, bilmediğim için soruyorum yardımcı olursan sevinirim.

Hocam bu konuyu açtığımda btc nin TL karşılığı 264.000tl civarındaydı şuan 281.000tl. Eğer bu konuyu açtığımda 1000tl yatırsaydım ne kadar para kazanırdım, bilmediğim için soruyorum yardımcı olursan sevinirim.
yanlış hesaplamadıysam 600-700TL kârın olacaktı.

yanlış hesaplamadıysam 600-700TL kârın olacaktı.
Peki şuan ki haliyle 1000tl yatırsam ilerde 50.000 dolar olduğunda ne kadar kâr ederim tahmini bir miktar yazabilirmisin?

Siri cevaplıyor;
Şuan yatırım yapmamanı öneririm. Daha birkaç gün önce bir anda 10.000 dolar gibi bir düşüş yaşadı. Şimdi yükselişte fakat yükselen coine yatırım yapmak risklidir.
Peki şuan ki haliyle 1000tl yatırsam ilerde 50.000 dolar olduğunda ne kadar kâr ederim tahmini bir miktar yazabilirmisin?
Muhtemelen yıllar sonra 50.000 dolar olacaktır. Tabii ki bu tahmin.

Ben de şuan öyle yapıyorum. 200 lira yatırmıştım. Öğrenmek için onunla al sat yapıyorum. İlk başladığımda yanlış bir hamle yaptım 30 lira kaybettim.Ama bugün zararımın tamamını kapattım bitcoinimi satarak :D 240.000 de aldım 280.000 de sattım. Hatta 63 kuruş kârdayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada btc türkten al sat yapmayın. Binance'nin borsası daha iyiymiş. @Bitcoin söyledi.

Kısa vadede kazanmak istiyorsan ve başında duracaksan mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,112
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri