Neler Yeni

Bitcoin'in zararları

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
Arkadaşlar bir Bitcoin dalgası başlamış gidiyor herkes Bitcoin kazmaya başlamış. Olay tek ekran kartı ile kar etmenizin imkansız olması nasıl mı ?
Şimdi siz RX 570, 580 , 590 ile mining yapıyorsunuz fakat gelen elektrik faturası ve giden ekran kartı ömrü kazandığınız paradan daha yüksek açıkçası en az 20 30 ekran kartı olmadan böyle şeylerden kar etmek çok zor, en mantıklı şey Bitcoin tradelemek bunun içinde 18 yaşından büyük olmalısınız.

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
Arkadaşlar bir Bitcoin dalgası başlamış gidiyor herkes Bitcoin kazmaya başlamış. Olay tek ekran kartı ile kar etmenizin imkansız olması nasıl mı ?
Şimdi siz RX 570, 580 , 590 ile mining yapıyorsunuz fakat gelen elektrik faturası ve giden ekran kartı ömrü kazandığınız paradan daha yüksek açıkçası en az 20 30 ekran kartı olmadan böyle şeylerden kar etmek çok zor, en mantıklı şey Bitcoin tradelemek bunun içinde 18 yaşından büyük olmalısınız.
buna benzer konu actım dostum rehber olaraktan
Mesaj otomatik birleştirildi:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Nasil bu kanıya vardınız? Deneyimlerini, mi? bu arada kazanç elde ediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yıldırım Çokça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Konundan haberim yoktu koyduğun iyi oldu. Yaşı küçük kardeşlerimiz böyle şeyler yapmasın diye açtım bende.

Nasil bu kanıya vardınız? Deneyimlerini, mi? bu arada kazanç elde ediliyor.
Ekran kartına 1.5 2k veriyosun 1 sene daha az kullanılacak duruma geliyor ve elektrik faturasında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Ettiğin kar aslında uzun vadede zarar. Çoğu yatırımcı uzun vadeli düşündüğü için zengin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,564
Üyeler
167,516
Son üye
shotgunned
Top Bottom