Bitfenix Cube V2 360mm sıvı soğutmayla yaşadığım sorunlar

iyi şükür bozulmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yükte sesi fazla boşta işlemci 44-45 ortalama. 7800x3d
Evet boşta sesi yüksek 7800x3d var bendede ondan sorayım dedım

yağlamayı nasıl yaptınız
Etiketi sıcak hava tabancası ile ısıtıp çıkarttım hocam, göbeklerine birer damla silah yağı sıktım, etiketi yeniden yapıştırdım. Sistemde buydu.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    158.8 KB · Hit: 35
  • 3.webp
    3.webp
    212.4 KB · Hit: 35
Bu yüzden kule tipini seviyorum diyeceğim kızacaklar :) pompa derdi yok sıvı kaçırma derdi yok arada değiştir termal macunu temizle fanı devam.

Sıvı soğutmayı İncehesap üzerinden satın aldım ilk elime ulaştığında sıvı kaçırdığını ve ekran kartının üzerine sıvı damlattığını fark ettim garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirildi bana geri gönderildi. Aradan 2 hafta geçti şimdi de fan rulmanı bozuldu ve çok şiddetli ses gelmekte bir fanından. Yeniden garanti süreci başlattım. Almak isteyen düşünen varsa kesinlikle başka model ürün baksın derim çünkü gerçekten çok kalitesiz bir ürün. Soğutma performansı kötü değil, iyi de değil fakat sorun çıkarma ihtimali çok yüksek bir ürün.
ben bu sıvı sogutma , performansından dolayı indirimler de iyi fiyata denk gelirse denemek için alırım diyordum. yorum için teşekkürler bitfenix kasa ve psu hariç bişey yapmasın :D

ben bu sıvı sogutma , performansından dolayı indirimler de iyi fiyata denk gelirse denemek için alırım diyordum. yorum için teşekkürler bitfenix kasa ve psu hariç bişey yapmasın :D
Soğutması kötü değil güzel fakat malzeme kalitesi ve ömrü inanılmaz derecede kötü. 2 sıfır ürün 2 farklı arıza. Hatta ilk arızada az daha ekran kartını da rahmetli edecekti üzerine damlama yapıyordu.

Bu yüzden kule tipini seviyorum diyeceğim kızacaklar :) pompa derdi yok sıvı kaçırma derdi yok arada değiştir termal macunu temizle fanı devam.
Kesinlikle hocam, şuan sıvı soğutmaya sahibim ama yedekte FrostCommander140 duruyor, ilerde baktık sıvı soğutucu sıkıntı çıkardı, elimdeki kule tipini takar geçerim.

Soğutması kötü değil güzel fakat malzeme kalitesi ve ömrü inanılmaz derecede kötü. 2 sıfır ürün 2 farklı arıza. Hatta ilk arızada az daha ekran kartını da rahmetli edecekti üzerine damlama yapıyordu.
geçen hafta sonu, bi kasaya deepcool le360-v2 argb 360mm montajını yaptım. bu ürünü almanı öneririm.
malzeme kalitesi ve performansı fiyatina göre iyi gördüm. tasarımı da çok şık.

Ekler

• IMG_20251123_004819.webp
    IMG_20251123_004819.webp
    712.6 KB · Hit: 21
Sıvı soğutmayı İncehesap üzerinden satın aldım ilk elime ulaştığında sıvı kaçırdığını ve ekran kartının üzerine sıvı damlattığını fark ettim garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirildi bana geri gönderildi. Aradan 2 hafta geçti şimdi de fan rulmanı bozuldu ve çok şiddetli ses gelmekte bir fanından. Yeniden garanti süreci başlattım. Almak isteyen düşünen varsa kesinlikle başka model ürün baksın derim çünkü gerçekten çok kalitesiz bir ürün. Soğutma performansı kötü değil, iyi de değil fakat sorun çıkarma ihtimali çok yüksek bir ürün.
Güncelleme: sıfırı ile değiştirilen 3. sıvı soğutmanın da fanı bozuldu.

Hiç şaşırmadım eline 3 kuruş para sıkıştırılıp reklamını çok güzel modart'a yaptırdılar beş para etmez bu markanın sıvı soğutmasını

Güncelleme: sıfırı ile değiştirilen 3. sıvı soğutmanın da fanı bozuldu.
Dördüncüde direkt pompa bozulur artık

Başka markayla değişim isteyin
Msi a13 360mm modeli stoklarında var onunla değişim isteyeceğim fiyatları tamamen aynı.

Hiç şaşırmadım eline 3 kuruş para sıkıştırılıp reklamını çok güzel modart'a yaptırdılar beş para etmez bu markanın sıvı soğutmasını

Dördüncüde direkt pompa bozulur artık
Evet bi o eksik kaldı pompadan sonrada son senaryo komple sıvı soğutmanın patlayıp bütün sistemi mahvetmesi

Ciddiyim ve şaka da yapmıyorum almayı düşünen varsa almasın bana gelen 3 sıfır üründe bozuldu 1-2 haftada. Bu seferde aynı marka model ile değişirlerse tüketici hakem heyetine başvuracağım

Geri