Neler Yeni

Bitfenix Enso Mesh kasa vs Vento VG07F Mesh kasa

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
Hangisini önerirsiniz? ikisi arasında kaldım.

Vento fspnin alt markası cok kaliteli değil malzemeleri bitfenixe kalite anlamında güveniyorum şahsen enso mesh alırdım

yine de diğer insanların yorumlarina bakın 1200 tl iken çok güzeldi kasa şimdi 1500 olmuş ne kadar worth bilemiyorum
1200 e de dandik kasalar var bundan tavsiye istedim bunlar geldi forumda kullanana sordum o da iyi kaliteli dedi sorun çıkarmadı dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine de diğer insanların yorumlarina bakın 1200 tl iken çok güzeldi kasa şimdi 1500 olmuş ne kadar worth bilemiyorum
İkisinide güzel yorumlar var ama bitfenix malzeme kalitesi ve fan kalitesi bakımında bende daha iyi olduğunu düşünüyorum iyidir dimi?

1200 e de dandik kasalar var bundan tavsiye istedim bunlar geldi forumda kullanana sordum o da iyi kaliteli dedi sorun çıkarmadı dedi
şimdi baktım kumanda çıkmıyor bitfenixden argbleri kasa üzerinden kontrol ediyormuşuz bir eksi olarak gormem ben ama bilin istedm

İkisinide güzel yorumlar var ama bitfenix malzeme kalitesi ve fan kalitesi bakımında bende daha iyi olduğunu düşünüyorum iyidir dimi?
F/p anlamında bitfenix çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,220
Üyeler
173,332
Son üye
Latth
Geri