Neler Yeni

BitFenix Proton 600W 80+ Kasa ve PSU alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Uğur ceylan
Eğer gaming gen tr üzerinden iyizico cashback ile almayı planyorsanız bu fiyata ben olsam enermax tercih ederdim en azından argb ve psu da üzmez .

Loki_0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%10 cashback yok mu sadece?
300 TL de var diye biliyorum. Yani 300 TL kampanyasında dahil siteler arasında gaming gen gözükmüyor ama forumlarda kullana çok kişi gördüm ve emin olmak için müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da var dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer gaming gen tr üzerinden iyizico cashback ile almayı planyorsanız bu fiyata ben olsam enermax tercih ederdim en azından argb ve psu da üzmez .
Onu da gördüm de hocam ikisi arasından hangisi daha kalitelidir bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Uğur ceylan
300 TL de var diye biliyorum. Yani 300 TL kampanyasında dahil siteler arasında gaming gen gözükmüyor ama forumlarda kullana çok kişi gördüm ve emin olmak için müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da var dedi.

Onu da gördüm de hocam ikisi arasından hangisi daha kalitelidir bilemedim.
Bitfenix iyidir ama bu kasada ki psu muhtemelen en alt modeli ve kasa fanları dediğim gibi argb değil .

Loki_0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitfenix iyidir ama bu kasada ki psu muhtemelen en alt modeli ve kasa fanları dediğim gibi argb değil .
Tamamdır hocam, enermaxı da düşünürüm. Bir de aynı fiyatlı üç model var, bunlar sadece tasarım olarak mı farklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Uğur ceylan
Tamamdır hocam, enermaxı da düşünürüm. Bir de aynı fiyatlı üç model var, bunlar sadece tasarım olarak mı farklı?

Kendi sitesinden özelliklerine bakmak lazım farklar vardır mesela ekran kartı uzunluk desteği filan gibi .

Top Bottom